profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Augstskolas aicinātas sacensties par ceļojošo 'Studentu kartinga kausu'

Go4speed 23.10.2014 - 22:50 Augstskolas aicinātas sacensties par ceļojošo 'Studentu kartinga kausu'
Foto: Viesturs Lācis/Red Bull Content Pool

Gaidīts notikums visiem studentiem, kas aizraujas ar autosportu. Novembrī Rīgas Tehniskās universitātes Transporta un mašīnzinību fakultātes studentu pašpārvalde ''Mehi” atkal rīko Studentu kartinga kausu – aizraujošas un adrenalīna pilnas sacensības, kurās ikviens students varēs pārbaudīt un pilnveidot meistarību ar kartingu slēgtā trasē profesionāļu uzraudzībā, kā arī pacīnīties par vērtīgām balvām.

Organizatori aicina visus entuziastus pieteikties sacensībām līdz 31.oktobrim, aizpildot anketu, kas atrodama mājaslapā www.mehi.lv un www.facebook.com/MehiSp- sadaļā Studentu kartinga kauss. Dalības maksa – 10 Eur.

Pasākums norisināsies kartinga hallē „Ātruma cilts” (Rīga, Mežciems, S. Eizenšteina iela 2). Paredzēti divi posmi – atlase un fināls. Atlases posmi gaidāmi 3., 4. un 5.novembrī no plkst. 17.00, kur dalībnieki paši varēs izvēlēties sev piemērotāko dienu. Savukārt lielajā finālā, kas notiks 21.novembrī no plkst. 16, uzzināsim uzvarētājus, kuru pārstāvētā augstskola varēs gadu lepoties ar speciāli izveidoto ceļojošo kausu. Ātrākos braucējus priecēs balvas no Reiņa Nitiša, “Aerodium”, “Dāvanu servisa” un “Red bull”.

Studentu kartinga kauss tiek rīkots jau piekto reizi, ik reizi pulcējot krietnu skaitu studentu, kas vēlas izbaudīt adrenalīnu un sacensību garšu. Sacensību rīkotāji „Mehi” ir nepolitiska un bezpeļņas organizācija, kas pārstāv studentu intereses RTU Transporta un mašīnzinību fakultātē. Plašāku atpazīstamību „Mehi” ieguvuši, organizējot tādus ievērojamus projektus kā „Studentu kartinga kauss”, „STiKS”, „EkoOrientēšanās”.

Sīkāka informācija par pasākumu, nolikums un pieteikšanās www.mehi.lv un www.facebook.com/MehiSP. Sacensību nolikums atrodams ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png