profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noskaidrots Red Bull Kart Fight uzvarētājs, kurš pārstāvēs Latviju pasaules finālā

Go4speed 20.08.2012 - 15:06 Noskaidrots Red Bull Kart Fight uzvarētājs, kurš pārstāvēs Latviju pasaules finālā
Foto: Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Sestdien 18. augustā, "Swedbank" galvenās ēkas stāvlaukumā, notika kartinga amatieru "Red Bull Kart Fight" Latvijas fināls, kurā tika noskaidrots labākais no labākajiem - cilvēks, kurš pārstāvēs mūsu valsti "Red Bull Kart Fight" pasaules čempionātā šī gada decembrī, Itālijā.

Jūlijā un augustā notika pieci reģionālie atlases posmi un konkurence bija sīva - par Latvijas kartingu amatiera čempiona titulu cīnījās 1030 dalībnieki.

Kā ziņo redbull.lv, spraigā cīņā noskaidrojās, ka Latviju "Red Bull Kart Fight" pasaules finālā pārstāvēs 22 gadus vecais Krišjānis Rolis. Kā noskaidroja Go4speed, Krišājnis ir radio vadāmo modeļu sacīkšu entuziasts un arī pats piedalās dažādās onroad sacensībās Baltijā un arī Eiropā.


Trase bija šaura un cīņas - karstas! Foto: Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Sudraba medaļu un "Mini" balvu saņēma Mikus Narvils, aiz sevis atstājot Kristianu Rukutu. "Ātruma Cilts" simpātiju balvu saņēma viena no divām daiļā dzimuma finālistēm - Iveta Grandberga.

Sacensību starplaikā trasē sacentās arī profesionāli autosportisti, Latvijā pazīstami cilvēki un mediju pārstāvji. Sporta apskatnieku vidū ātrākais izrādījās Viesturs Kundziņš no "Top Gear", profesionāļu brauciena laurus plūca šarmantā Karlīne Štāla, savukārt hokejists Oskars Bārtulis ņēma talkā uz ledus iegūtās iemaņas un uzvarēja slavenību braucienā. 

Apsveicam uzvarētājus un turēsim īkšķus par Krišjāni, lai decembrī viņam veicas "Red Bull Kart Fight" pasaules finālā, kas šogad notiks Itālijā.

Visus rezultātus no sacīkstēm var aplūkot ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png