profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Karstums un spriedze Kart Fight atlases sacīkstēs Rēzeknē un Smiltenē

Go4speed 31.07.2012 - 01:10 Karstums un spriedze Kart Fight atlases sacīkstēs Rēzeknē un Smiltenē
Foto: Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Aizvadītajā nedēļas nogalē karstums nebiedēja tos, kuri vēlējās sevi pierādīt Red Bull Kart Fight atlasēs Rēzeknē un Smiltenē. Spriedze, karstums, emocijas - tā varētu raksturot aizvadītās sacīkstes. Sasniegts arī jauns dalībnieku rekords.

Sestdien, 28. jūlijā, notika Rēzeknes atlase, kurā kopā piedalījās 130 dalībnieki. Uzvarētāju vidū, kas dosies uz Latvijas finālu, arī viena dāma - Iveta Grandberga, kura demonstrēja teicamu sniegumu. Līdz ar to - šobrīd finālā iekļuvušas jau divas daiļā dzimuma pārstāves.

Svētdien, 29. jūlijā, Smiltenes posmā tika sasniegts jauns rekords - par 12 finālistu vietām cīnījās 270 braucēji. Tik sīvā konkurencē neiztika arī bez šova, uzkarsušām riepām un emocijām. Vairāki fināla dalībnieki tika diskvalificēti par nesportisku rīcību. Uz atlasi bija ieradušies gan jauni un neredzēti, gan arī tādi dalībnieki, kas vietu finālā jau nodrošinājuši.


Rēzeknes posma uzvarētāji. Foto: Aigars Tīdmanis/Red Bull Content Pool

Priekšā ir palicis tikai viens atlases posms - 11. augustā. Tas notiks sporta kompleksa "333" kartinga trasē. Protams, trasē atkal varēs doties tie, kuriem finālā iekļūt neizdevās iepriekšējos atlases posmos. Viss liecina, ka pēdējā atlase varētu būt ļoti sīva un dalībniekiem bagāta. Uz tikšanos "333" trasē, Ropažos!

Par Red Bull Kart Fight:
Red Bull Kart Fight ir starptautisks kartinga amatieru čempionāts, kas notiek vairāk kā 20 valstīs. Laikā no 14. jūlija līdz 11.augustam piecās Latvijas pilsētās: Kandavā, Jelgavā, Rēzeknē, Smiltenē un Rīgā notiek kartinga sacensību atlases posmi un 12 labākie no katra piedalīsies finālā, kas 18. augustā notiks Rīgas Svētku laikā, Swedbank autostāvvietā.

Lai piedalītos sacensībās, vismaz 16 gadu vecumu sasniegušajam dalībniekam sacensību reģistrācijā jāuzrāda "ticket to ride". To var saņem Narvesen tirdzniecības vietās, iegādājoties Red Bull četrpaku vai maksājot dalības maksu 5 Ls uz vietas.

Rēzeknes atlases uzvarētāji:
Renārs Vinokurovs
Otto Birznieks
Ruslans Ivanovs
Reinis Riekstiņš
Vitālijs Krauskals
Kristaps Narubins
Krišjānis Rolis
Kristaps Šmits
Zintis Grandbergs
Iveta Grandberga
Viktors Dubica
Vladlens Buiņickis

Smiltenes atlases uzvarētāji:
Raivis Kirilovs
Jānis Lapsa
Raitis Mūrnieks
Kristaps Purmalis
Edgars Tralla
Anatolijs Hramovs
Vidis Vičinskis
Sandris Ivanovs
Jurijs Sestakovs
Arturs Sobins
Harijs Cīrulis
Vitālijs Kovaļenko

Kvalifikācijas rezultāti atrodami www.redbull.lv

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png