profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Simpātiskā autosportiste atrod darbu 'Lotus' F1 komandā, konkurenti uzjautrinās (FOTO)

Go4speed 04.03.2015 - 11:09 Simpātiskā autosportiste atrod darbu 'Lotus' F1 komandā, konkurenti uzjautrinās (FOTO)
Karmena Horda. Foto: www.mirror.co.uk

Nesen F1 komanda "Lotus" paziņoja, ka par tās vienības attīstības programmas braucēju kļūs GP3 čempionāta dalībniece Karmena Horda. Pēdējās sezonās 26 gadus vecā spāņu autosportiste startēja GP3 čempionātā, taču šajā laikā viņa nespēja izcīnīt nevienu ieskaites punktu. Pēdējās trīs sezonās sportiste čempionāta kopvērtējumā ieņēma 28., 30. un 29. vietu.

"Sacīkstēs piedalos jau no desmit gadu vecuma. Vienmēr mans sapnis bija izbraukt ar Formulu 1," saka Karmena Horda, kuras labākais rezultāts GP3 čempionātā ir 13.vieta. "Zinu, ka šis ir tikai sākums un grūtākie darbi vēl tikai priekšā, taču jau atrašanās tādas komandas sastāvā man ir liels pagodinājums."


Foto: www.motorsport.v10.pl

Kā pastāstīja komanda, tad sportiste "Lotus" vienībai palīdzēs darbā ar simulatoru. "Karmena komandā ienesīs jaunas perspektīvas. Mums viņai ir paredzēta plaša programma, kurā ietilps arī "Grand Prix" posmu apmeklēšana. Tāpat sportisti sagaida intensīvs darbs mūsu simulatorā Enstounas bāzē. Viņa ir unikāls papildinājums komandai, un mēs gribam palīdzēt tuvoties viņas uzstādītajiem mērķiem," saka "Lotus" F1 komandas priekšsēdētājs Metjū Kārters.

Protams, šāds "Lotus" komandas lēmums radīja neizpratni sportistes konkurentu vidū, kuri nekautrējās gan Hordas, gan komandas virzienā veltīt dzēlīgas piezīmes.

Robs Kregans, kurš bija Hordas GP3 čempionāta komandas biedrs 2012.gadā, saka: ''Karmena pat nevarētu nospēlēt lomu filmā, kur nu vēl vadīt F1 hibrīdu. F1 ir vieta, kur jādominē talantam, nevis naudai.''


Foto: www.motorsport.com

2014.gada viens no Karmenas konkurentiem savā Twitter kontā ierakstīja šādu ierakstu ''LOL'' (skaļi smejos). Vēl viens konkurents atzīmēja: ''Vēl taču nav 1.aprīlis.''

Vēlāk sportiste konkurentu izteikumus nodēvēja par skaudību. "F-1 ir pilna ar skaudīgiem cilvēkiem. Ir pieejamas tikai dažas vietas pie formulu stūres, līdz ar to ir tikai daži, kuri pie tām spēj tikt. Robs Kregans ir greizsirdīgs par to, ka esmu šeit, bet viņš nav."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png