profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Alonso pamet slimnīcu, zināms, kas, visticamāk, izraisīja smago avāriju

Go4speed 25.02.2015 - 11:42 Alonso pamet slimnīcu, zināms, kas, visticamāk, izraisīja smago avāriju
Foto: www.grandprix247.com

Jau ziņojām, ka nesen notiekošajos Barselonas F1 testos smagu avāriju piedzīvoja Fernando Alonso no McLaren komandas. Spāņu braucējs trešajā līkumā lielā ātrumā (ap 150 km/h) izlidoja no trases un ieskrēja trases sienā. Pēc negadījuma pilots tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas medicīniskās pārbaudes.

Pēc avārijas F1 testos Alonso tiek nogādāts slimnīcā
Alonso pēc avārijas. Foto: @khalilracing

Kopā Alonso slimnīcā pavadīja trīs naktis. Kā otrdien atzina Alonso menedžeris, tad pilots slimnīcā atradīsies tik ilgi, kamēr viņš pilnībā izārstēsies. ''Viņš slimnīcā pavadīs tik ilgu laiku, kamēr mēs nepārliecināsimies, ka ar viņu viss ir kārtībā. Sitiens bija ļoti spēcīgs, tāpēc jāpārliecinās, ka viņam viss ir kārtībā. Un nav svarīgi, cik daudz laika tas prasīs – dienu, divas vai trīs,'' teica menedžeris.


Alonso rāda, ka viņam viss kārtībā. Foto: www.theguardian.com

Kā paziņoja komanda, tad sportistam slimnīcā tika veiktas dažādas skenēšanas un rūpīgas pārbaudes, kur rezultāti esot apmierinoši. Taču trešdienas vakarā oficiāli noskaidrojās, ka Alonso pametis slimnīcu un devies uz mājām, kur turpinās atveseļošanos. "Esam priecīgi paziņot, ka Alonso ir pametis slimnīcu. Viņš ir devies uz savu ģimenes māju Spānijā, lai atpūstos un turpinātu atveseļošanos," teikts komandas paziņojumā.

Kā ziņo komanda, tad avārijā nav konstatēts nekāds tehnisks defekts. Šobrīd tiek pieļauts, ka avāriju, visticamāk, izraisīja brāzmainais vējš. Jāatzīmē, ka tajos pašos testos smagu avāriju piedzīvoja arī Karloss Sainss juniors, kurš atzina, ka šī avārija notika brāzmainā vēja dēļ.

Šobrīd zināms, ka Alonso nepiedalīsies noslēdzošajos pirmssezonas testos. Viņa vietā brauks Kevins Magnusens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png