profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Daļa no nozagtajām Red Bull F1 komandas trofejām atrastas ezerā

Go4speed 17.12.2014 - 07:18 Daļa no nozagtajām Red Bull F1 komandas trofejām atrastas ezerā
Red Bull rūpnīca. Foto: South Beds news Agency

Jau ziņojām, ka nesen no Red Bull F1 komandas rūpnīcas tika nozagtas vairāk nekā 60 trofejas. Šajā zādzībā piedalījās apmēram sešu cilvēku liela grupa, kas ar automašīnas palīdzību izbrauca cauri stikla ieejai un iekļuva rūpnīcā, kur arī ātri paveica zādzību.

''Šie kausi mums bija liela vērtība, tāpēc nesaprotu, kāpēc zagļiem tie bija vajadzīgi, jo to izmaksas nav lielas, kā arī daļa kausu bija kopijas no oriģināliem. Mums bija nepieciešami vairāki gadi smaga darba, lai tiktu pie šīm balvām,'' toreiz teica Red Bull komanda boss Kristians Horners.


Zagļi ēkā iekļuva ar automašīnas palīdzību, izsitot stiklu

Kā ziņo dailymail.co.uk, tad apmēram 20 trofejas ir atrastas kādā Anglijas ezerā. ''Uzskatām, ka 20 trofejas esam atguvuši, taču mēs turpinām sadarboties ar Red Bull, lai uzzinātu, cik precīzi trofejas tika nozagtas, jo dažas no tām ir bojātas,'' saka vietējais izmeklētājs.

''Patīkami, ka dažas trofejas ir atgūtas, par ko jāsaka paldies policijai. Fakts, ka dažas no balvām tika sabojātas un atrastas ezerā, liecina par to, cik bezjēdzīga šī laupīšana bija. Šīs trofejas komandai nozīmēja ļoti daudz, taču to reālā vērtība ir zema. Taču zaudējumu apmērs, ko zagļi nodarīja rūpnīcā, ir ievērojams. Cerams, ka atgūsim visas trofejas. Paldies visiem, kas palīdz tās atgūt,'' saka Horners.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png