profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Menedžere: Šūmahera veselības stāvoklis ir stabils, bet joprojām kritisks

Go4speed 01.01.2014 - 15:24 Menedžere: Šūmahera veselības stāvoklis ir stabils, bet joprojām kritisks
Sabīne Kema. Foto: Skysports.com

Mihaela Šūmahera menedžere Sabīne Kema šodien paziņojusi, ka septiņkārtējais F1 čempiona veselības stāvoklis ir stabils, taču joprojām sportista dzīvība ir apdraudēta un viņš šobrīd tiek turēts mākslīgajā komā, lai samazinātu spiedienu uz smadzenēm.

Kema atklāja, ka nekāda oficiāla paziņojuma, kā tas bija pēdējās divās dienās, no ārstiem šobrīd nebūs. ''Mihaela stāvoklis visu nakti tiek rūpīgi kontrolēts. Arī no rīta viņa veselības stāvoklis bija stabils. Tās uz šo brīdi ir labās ziņas, bet tas ir tikai šobrīd. Šūmahera savainojumi ir smagi, tāpēc viņš joprojām atrodas kritiskā situācijā. Šobrīd nekādas preses konferences nebūs, jo pēc pēdējās reizes nekādu nozīmīgu izmaiņu nav,'' saka Sabīne Kema.


Šūmahera fani pulcējas pie slimnīcas. Foto: AFP/Scanpix

Atgādināsim, ka svētdien septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers, slēpojot Francijas alpos, krita un guva galvas savainojumus. Pēc incidenta bijušais pirmās formulas pilots nekavējoties ar helikopteru tika nogādāts uz vietējo slimnīcu, kur sākotnēji tika ziņots, ka viņa veselības stāvoklis ir nopietns, taču dzīvībai briesmas nedraud. Taču vēlāk tika paziņots, ka Šūmahers komas stāvoklī ticis pārvests uz Grenobles slimnīcu, kur viņam nekavējoties tika veikta galvas smadzeņu operācija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png