profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šūmaheram pēc atsišanās ar galvu pret akmeni ķivere pārlūzusi uz pusēm

Go4speed 01.01.2014 - 06:13 Šūmaheram pēc atsišanās ar galvu pret akmeni ķivere pārlūzusi uz pusēm
Vieta, kur apmēram avarēja Mihaels Šūmahers. Foto: AFP/Scanpix

Turpinās apstākļu noskaidrošana saistībā par Mihaela Šūmahera negadījumu, kad 44 gadus vecais sportists, slēpojot Francijas alpos, krita un guva smagus galvas savainojumus.


Pie Šūmahera slimnīcā ierodas FIA prezidents Žans Tods ar sievu. Foto: AFP/Scanpix

Kā ziņo prestižais britu laikraksts "Telegraph", tad Šūmahers, kuram piektdien apritēs 45 gadi, nobrauciena laikā esot traucies ar apmēram 80 km/h lielu ātrumu. Pēc tam, kad sportists zaudēja kontroli un krita, viņš ar galvu atsitās pret akmeni. Tiek ziņots, ka pēc atsišanās pret vienu no šiem akmeņiem, Šūmahera ķivere pārlūzusi uz pusēm, kas liecina par to, ka trieciens bijis ļoti spēcīgs. Arī glābēji, kas pirmie ieradušies notikuma vietā, atzīst, ka negadījuma vietā bijis ļoti daudz asiņu. ''Kad ieradāmies notikuma vietā, tad redzējām, ka viņa ķivere bija sadalījusies divās daļās. Apkārt bija daudz asiņu,'' tā portālam Bild atzina kāds glābējs.


Šūmahera tēvs. Foto: AFP/Scanpix

Tikmēr sportista menedžere portālam Motorsport-Magazin apgalvo, ka Šūmahers esot gribējis palīdzēt piecelties savam draugam, kurš bija nokritis, taču, uzbraucot virsū akmenim, sportists pats zaudēja līdzsvaru un ar galvu atsitās pret citu akmeni. ''Viņš palīdzēja draugam, kurš bija iekritis dziļā sniegā. Taču, uzbraucot uz akmeņa, viņš tika uzmests gaisā, pēc kā Mihaels nokrita uz akmeņa. Tā bija totāla neveiksme. Bet šis atgadījums nenotika tāpēc, ka viņš slēpoja ļoti ātri,'' tā sportista menedžere.

Tāpat noskaidrojies, ka kāds žurnālists bija pārģērbies par mācītāju, lai ar viltu iekļūtu slimnīcas numurā pie Šūmahera.

Kā liecina pēdējā informācija no slimnīcas, tad Šūmahera veselības stāvoklis ir nedaudz uzlabojies, taču viņš joprojām atrodas mākslīgajām komā un kritiskā stāvoklī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png