profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks: Paveicās, ka tuvumā bija mājas, kas mums piegādāja ūdeni (VIDEO)

Go4speed 27.07.2021 - 23:07 Lukjaņuks: Paveicās, ka tuvumā bija mājas, kas mums piegādāja ūdeni (VIDEO)
Foto: Mirko Gabriele

Jau ziņojām, ka ar divkārtējā Eiropas rallija čempiona (ERČ) Ģiandomeniko Basso uzvaru svētdien noslēdzās ERČ čempionāta trešais posms. Cīņā par otro vietu iesaistījās arī Aleksejs Lukjaņuks, taču devītajā dopā krievu braucējs kādā no līkumiem saslīdēja uz trasē samestajām smiltīm, kā rezultātā viņš ar mašīnas aizmuguri trāpīja pa koku un nolauza mašīnas riteni. Jāatzīmē, ka auto pēc negadījuma apstājās zālē, kā rezultātā tas gandrīz aizdegās, taču laimīgā kārtā liesmas izdevās nodzēst.


Aleksejs Lukjaņuks

Kā atklāja Lukjaņuks, tad ''Diemžēl Itālijas rallijs mums beidzās pirms finiša līnijas. Vienā no ātrumposmiem saslīdējām uz smiltīm, kā rezultātā nedaudz izlidojām no trases un ar aizmugurējo riteni ietriecāmies kokā - salauzām piekari un iestrēgām. Zem automašīnas bija zāle, kas pēc dažām minūtēm aizdegās. Izmantojām ugunsdzēšamo aparātu, taču paveicās, ka tuvumā bija mājas, no kuras mums piegādāja ūdeni, tāpēc mēs visi kopā salējām zāli. Mums ļoti paveicās. Pēc tam ieradās ugunsdzēsēji, tāpēc ātrumposms tika apturēts uz aptuveni pusstundu, lai gan, manuprāt, nekas īpaši briesmīgs nebija," tā Aleksejs Lukjaņuks, kurš kopvērtējumā pēc trīs posmiem ar 67 punktiem ir līderis, taču tikai vienu punktu viņam zaudē Andreas Mikelsens.

Lukjaņuka avārija:

Labākie momenti:


Labākie momenti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png