profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuka stūrmanis pēc kļūdas Ungārijas ERČ zaudē vietu komandā

Go4speed 19.11.2020 - 09:21 Lukjaņuka stūrmanis pēc kļūdas Ungārijas ERČ zaudē vietu komandā
Aleksejs Arnautovs un Aleksejs Lukjaņuks

No 26.-28.novembrim norisināsies Kanāriju salu ERČ rallijs, kas, kā izrādās, būs noslēdzošais ERČ posms šogad, jo trešdien koronavīrusa pandēmijas dēļ tika atcelts Beļģijas ERČ posms, kam bija jānotiek no 11.-13.decembrim.

Līdz ar to ERČ sezona šogad noslēgsies Kanāriju salās. Pirms gaidāmā posma līderis ir krievu braucējs Aleksejs Lukjaņuks, kuram 27 punktus zaudē Olivers Solbergs.

Jau ziņojām, ka Ungārijas ERČ posmā, cīnoties par uzvaru, pēc piektā posma Alekseja Lukjaņuka ekipāža laika kontrolē iebrauca piecas minūtes ātrāk, par ko tika saņemts piecu minūšu sods. Tas finišā krievu braucēju ierindoja vien 13.vietā. Pēc šīs neveiksmes Lukjaņuks bija ļoti nikns. Uz jautājumu, kuram šī kļūda bija, Aleksejs atzina: ''Ne manējā''.

Pēc šīs stūrmaņa neveiksmes noskaidrojies, ka Kanāriju salās līdzās Lukjaņukam atkal sēdēs viņa iepriekšējais stūrmanis Aleksejs Arnautovs. Atgādināsim, ka janvāra beigās Lukjaņuks paziņoja, ka šogad Arnautovs nebūs viņa stūrmanis, jo Arnautovs nolēmis gadu paņemt pauzi.



Toreiz Lukjaņuks teica, ka ''Vairāk nekā desmit gadus Arnautovs sevi veltīja rallijam – sākot no maziem vietējiem rallijiem Krievijā līdz leģendāriem Eiropas rallijiem, beigās kļūstot arī par Eiropas rallija čempionu. Nav slikti, ne? Bet tā bija arī diezgan laikietilpīga nodarbe, tāpēc tagad viņam būs laiks atpūsties (un atgriezties daudz spēcīgākam). Protams, būs diezgan neparasti mašīnā neredzēt divus Aleksejus, bet neuztraucaties, viņš būs kaut kur blakus. Atpūties, Aleksej, un uz drīzu tikšanos.''

Taču, visticamāk, Dmitrija Jeremējeva kļūda Ungārijas posmā lika Lukjaņukam mainīt domas un uz pēdējo izšķirošo posmu, kur izšķirsies ERČ tituls, viņš nolēmis paaicināt atpakaļ savu iepriekšējo stūrmani. "Tas ir tikai mūsu pieņemtais lēmums, un es ar nepacietību gaidu atkal strādāt kopā ar Alekseju Kanāriju salu rallijā, kur iepriekš esam uzvarējuši divas reizes," tā Lukjaņuks.

Kopvērtējums:
1 Lukyanuk Alexey 116
2 Solberg Oliver 89
3 Munster Grégoire 83
4 Llarena Efrén 50
5 Breen Craig 47
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png