profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Izšķirošajā posmā dažiem skatītājiem būs iespēja izvizināties ar īstu dragreisa auto

Go4speed 02.09.2014 - 00:38 Izšķirošajā posmā dažiem skatītājiem būs iespēja izvizināties ar īstu dragreisa auto
Normunds Lācis. DP Foto

6.septembrī ''Shine Expert Dragrace Championship'' noslēdzošais posms norisināsies Biķerniekos. Aizvadītie posmi veiksmīgi pavadīti Lietuvā, Igaunijā un Ventspilī. Posms sola pulcēt lielu skaitu dalībnieku, jo bez labākajiem pašmāju braucējiem dalību sacensībās pieteikuši Lietuvas un Igaunijas dalībnieki. Šajās sacensībās skatītāji klātienē varēs aplūkot izšķirošās cīņas, kas noteiks uzvarētājus kopvērtējumā šajā sezonā. Tas nozīmē, ka ikviens kļūs par liecinieku daudziem aizraujošiem un notikumiem bagātiem braucieniem.

Kā jau tika paredzēts, sīvas cīņas būs UNLIMITED klasē, kurā visas sezonas garumā valda saspringti rezultāti. Šajā sezonā liels pārsteigums visiem ir N.Lāča spožie panākumi, jo sportists ir uzstādījis jaunu personīgo ātruma rekordu, kā arī iegūstot godpilnās pirmās vietas un titulu ''Eiropas ātrākās Mitsubishi Evolution'' īpašnieks. Unlimited klasē šogad konkurenci N.Lācim sastāda J.Bičkovs ar jaudīgo Audi S2. Neatkarīgi no tā, kurš izcīnīs titulu, abiem tas būtu viņu pirmais Latvijas čempiona tituls.

Arī vairākkārtējais čempions M.Ozoliņš neatpaliek, un gatavo auto šīm sacensībām, lai cīnītos par vietu uz pjedestāla. Pagājušajā posmā Ventspilī Ilmārs Zausajevs bija ieradies ar Audi Carbon Destroyer, lai labotu līdzšinējo rekordu- 8,2 sekundes, tomēr pievīla tehnika, jo Ilmārs neveica pat kvalifikācijas braucienus. Taču labā ziņa ir tā, ka sportists ir ieplānojis ierasties uz šo posmu un sastādīt konkurenci, kas liecina par to, ka cīņas par sekunžu simtdaļām būs vērā ņemamas un iespaidīgas!


Ilmāra Zausajeva Audi. Foto: Team Ilms Motorsport

''Atšķirībā no iepriekšējiem posmiem, noslēguma posms norisināsies vienas dienas formātā - gan kvalifikācijas, gan finālbraucieni būs vienā dienā. Tas nozīmē, ka sacensības noritēs raiti un bez ilgām pauzēm. Esam īpaši gatavojušies šim posmam, lai skatītājus iepriecinātu gan ar īpašiem šoviem, gan piedāvājot klātienē apskatīt Baltijas ātrākās automašīnas. Sadarbībā ar nakts klubu MAI TAI, ikviens pēc pasākuma tiek aicināts uz īpašu afterparty, lai lieliskā kompānijā un noskaņojumā nosvinētu sezonas noslēgumu,'' stāsta sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Organizatori ir sarūpējuši vēl pāris iespaidīgus šovus pasākuma ietvaros - gan riepu kūpināšanas šovus, gan nano automazgātavas paraugdemonstrējumus, kā arī pāris skatītājiem būs iespēja izvizināties ar īstu dragreisa auto. Arī ‘’Biker Toyz’’ pieteikuši savu dalību pasākumā, priecējot gan dalībniekus, gan skatītājus ar šovu un balvu fondu dalībniekiem.

Sacensību atklāšana 6.septembrī noteikta uz 12.00. Ieejas biļešu tirdzniecība būs uz vietas, cena ir 10 eiro, bērniem (10-16 g.v.) un pensionāriem ieeja maksās 5 eiro, savukārt pirmās un otrās grupas invalīdiem un bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja pasākumā būs bez maksas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png