profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Autosport Awards': sesto reizi pēc kārtas par gada labāko rallija braucēju atzīts Ožjē

Go4speed 03.12.2018 - 09:42 'Autosport Awards': sesto reizi pēc kārtas par gada labāko rallija braucēju atzīts Ožjē
Sebastjans Ožjē. Foto: @MSI_Images

Londonā aizvadīta ''Autosport Awards'' balvu pasniegšanas ceremonija, kur fani, eksperti un žurnālisti pēc īpaša balsojuma varēja izvēlēties labākos vairākās nominācijās.

Pie divām balvām svētdien tika pieckārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons, kurš ieguva balvas ''Starptautisko sacensību labākais braucējs'' un ''Gada labākais britu braucējs''. Tikmēr Hamiltona F1 konkurents Šārls Leklerks otro gadu pēc kārtas ieguva balvu ''Gada labākais debitants'' (F2 un F1 čempionātos). Tikmēr piekto gadu pēc kārtas par labāko gada sacīkšu mašīnu atzīta ''Mercedes AMG F1 W09 EQ Power+'' formula.


Foto: Autosport.com

Sesto gadu pēc kārtas par gada labāko rallija braucēju atzīts Sebastjans Ožjē, kurš šogad kļuva par seškārtējo WRC čempionu. ''Man bija lieliska iespēja strādāt ar fantastisku cilvēku Malkolmu Vilsonu. Man līdz šim nav bijis labāka bosa par viņu. Tas manā sirdī paliks uz visu laiku,'' tā Sebastjans Ožjē, kurš jau nākamsezon pārstāvēs ''Citroen'' vienību. Vēl uz šo balvu pretendēja Ots Tanaks, Tjerī Noivils, Dakaras rallija uzvarētājs Karloss Sainss, Jari-Mati Latvala un WRC2 čempions Jans Kopeckis.

Pie balvas tika arī Malkolms Vilsons un viņa M-Sport komanda. Par gada labāko rallija mašīnu otro gadu pēc kārtas tika atzīta ''Ford Fiesta WRC''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png