profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sācies 'Trīs Zvaigžņu balvas 2023' balsojums, starp nominantiem arī Sesks/Francis un Baumanis

Go4speed 26.11.2023 - 12:36 Sācies 'Trīs Zvaigžņu balvas 2023' balsojums, starp nominantiem arī Sesks/Francis un Baumanis
Publicitātes foto

Sācies balsojums par "Trīs Zvaigžņu balvas 2023" nominantiem, informēja Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK). Balsojums paredzēts līdz 4. decembrim. Lai izvairītos no masveida neleģitīmu balsu saņemšanas, šogad katrs balsotājs tiks verificēts ar kodu, kas SMS veidā tiks nosūtīts uz konkrētā balsotāja Latvijā reģistrēto telefona numuru. Balvas ceremonija, kurā tiks apbalvoti šī gada labākie sportisti, norisināsies 17. janvārī Hanzas peronā.

Uzvarētājs minētajās desmit nominācijās tiks noteikts, tāpat kā pagājušajā gadā, ņemot vērā trīs komponentes - tautas balsojumu, kas veidos 50% no kopējā balsojuma, akreditēto sporta žurnālistu balsojumu, kas veidos 25% no kopējā balsojuma, un 15 sportistu balsojums, kuri nebūs nominēti nevienā no nominācijām un ir LOK, LPK un LSFP valžu izvirzīti. Šis veidos atlikušos 25% no kopējā balsojuma.

Nominācijā "Gada sportiste" izvirzītas vieglatlētes Agate Caune un Aneta Sietiņa, distanču slēpotāja Patrīcija Eiduka, tenisiste Aļona Ostapenko un šāvēja Agate Rašmane, bet kategorijā "Gada sportists" izvirzīti hokejisti Kaspars Daugaviņš un Artūrs Šilovs, basketbolisti Kristaps Porziņģis un Artūrs Žagars, kā arī svarcēlājs Ritvars Suharevs.

Nominācijās "Gada sporta treneris", "Gada sporta komanda" un "Gada sporta federācija" ir tikai divi pretendenti divos sporta veidos. Uz tām pretendē attiecīgi Luka Banki, viņa vadītā Latvijas vīriešu basketbola izlase un Latvijas Basketbola savienība (LBS), un Harijs Vītoliņš, viņa stūrētā Latvijas vīriešu hokeja izlase un Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Balvai "Gada sportists tehniskajos sporta veidos" izvirzīti rallijkrosa pilots Jānis Baumanis, ekipāžu motokrosa pārstāvji Daniels un Bruno Lielbārži, motokrosa braucējs Jānis Mārtiņš Reišulis, e-sportists Helvijs Saukants jeb "broky" un rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis.

Atgādināsim, ka Sesks/Francis un Baumanis šogad savās disciplīnās kļuva par Eiropas vicečempioniem!

Balsot var ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png