profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Wurth Ziemas kausa' jubilejas sezonā jaunas trases un lielāks balvu fonds

Go4speed 21.12.2016 - 09:03 'Wurth Ziemas kausa' jubilejas sezonā jaunas trases un lielāks balvu fonds
Foto: Go4speed

Šī gada 26.decembrī Vaiņodes lidlaukā ar pirmo posmu sāksies biedrību ''Kuldīgas Tehniskais Sporta Klubs'' un ''motorsport.lv'' organizētā Ziemas Kausa 10. sezona. Kā ziņo organizatori, tad šīs sezonas laikā ''motorsport.lv” komanda sarūpēs pārsteigumus un balvas ne tikai kausa dalībniekiem, bet arī iepriekšējiem organizatoriem un atbalstītājiem.

Jubilejas sezona – jaunas trases un vēl lielāks balvu fonds
Kā ierasts, tad ''Wurth Ziemas Kauss” jaunajā sezona piedāvās jaunas trases un jaunas balvas. Tā kā šī ir jubilejas sezona, šogad tiks aptvertas jaunas un autosporta aprindās zināmas vietas, kā arī pievienosies jauni atbalstītāji. Jaunie atbalstītāji palīdzējuši gan jauno trašu apgūšanā, gan papildināts un palielināts balvu fonds. Šogad balvu fonds sasniegs 10 000 EUR sezonas laikā par godu desmitajai jubilejas sezonai. Papildus balvu fonds paredzēts sezonas noslēguma pasākumam, kurā kopvērtējuma uzvarētāji sadalīs balvas vēl aptuveni 5000 EUR vērtībā.

Kā iepriekš, galvenās balvas nodrošinās motorsport.lv lieldraugs – montāžas un stiprinājuma materiālu zīmols Wurth. Wurth balvas saņems katra posma klašu uzvarētāji. Tāpat Wurth atbalstīs divas no ieskaites klasēm, nodrošinot balvas sezonas beigās pilnpiedziņas klašu trīs labākajiem braucējiem, kā arī sezonas galvenā balva “Wurth Ziemas karalim”. “Wurth Ziemas karaļa” titulu iegūs visvairāk uzvaru braucienos savas klases ietvaros.

Junioru klasi šogad atbalsta rallija komanda SRT.LV un Suspension Laboratory. Ar SRT gādību Junioriem tiks nodrošināta bezmaksas dalība ieskaitē, bet, galvenais, balvā – testi ar SRT komandas 2WD sporta automašīnu. Testi tiks aizvadīti Pērnavas autotrasē un sezonas labāko junioru kopā ar SRT.LV komandu konsultēs autošosejas un kartinga meistars Arnis Jurševskis.


Foto: Go4speed

Šogad braucējiem tiks piedāvātas arī jaunas trases. Ja pagājušajā gadā Wurth Ziemas Kausa komanda izveidoja trasi Kuldīgas pilsētas teritorijā, tad šogad, svinot jubileju, tiks paplašināta teritorija. Wurth Ziemas Kausa dalībnieki būs vieni no pirmajiem, kuri varēs izmēģināt no jauna atvērto, leģendāro Mūsas trasi Bauskā. Šogad tiks aizvadīti posmi arī Vaiņodē, Talsos Rudbāržos un ir iespējama posma norise Kuldīgā vai Ventspilī.

Šogad tiks aizvadīti pieci posmi deviņās ieskaites klasēs – MKM Motorsport RWD klases ar un bez radzēm, MOTUL FWD klases ar un bez radzēm, WURTH 4WD klases ar un bez radzēm, dāmu klasē, kā arī standarta ielas automašīnu klasē un SRT Junioru ieskaitē. Katrā posmā tiks noteikti trīs labākie braucēji klasē. Par iegūtajām vietām klasē tiks piešķirti punkti, kas tiks skaitīti kopvērtējumā. Sezonas beigās tiks noteikti trīs labākie augstāk minētajās ieskaites klasēs kopvērtējuma.

Kalendārs
Par tradīciju kļuvis sacensību posms Otrajos ziemassvētkos – 26.decembrī, kas arī būs seriāla 1.posms.

''WURTH Ziemas Kauss 2016./2017” sacensību kalendārs:
1. posms – 26.decembrī, 2016.
2. posms – 7.janvārī, 2017.
3. posms – 21.janvārī, 2017.
4. posms – 4.februārī, 2017.
5. posms – 18.februārī, 2017.

Posmu norises laiki var tikt mainīti, informācija tiks ievietota sacensību interneta vietnē www.motorsport.lv vismaz četras dienas pirms sacensību posma starta. Sacensību Ziemas Kausa Nolikums sacensību mājaslapā www.motorsport.lv, savukārt 1. posma nolikums tiks publicēts 22.12.2016. Pieteikties sacensībām varēsiet www.motorsport.lv, sākot ar 21.12.2016. sadaļā Reģistrācija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png