profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Calko ar komandas biedriem 'Asian Le Mans Series' 2.posmā izcīna ceturto vietu

Go4speed 03.12.2017 - 15:04 Calko ar komandas biedriem 'Asian Le Mans Series' 2.posmā izcīna ceturto vietu
Foto: ARC Bratislava

Šajā nedēļas nogalē Japānā tika aizvadīts “Asian Le Mans Series” otrais posms, kurā uz starta “ARC Bratislava” komandas sastāvā izgāja latviešu autosportists Konstantīns Calko. Kvalifikācijā Calko komandas biedrs Riks Brekers izcīnīja sesto vietu. Sacīkstēs “ARC Bratislava” vienība izcīnīja ceturto vietu, kas pēc diviem posmiem kopvērtējumā ļauj saglabāt trešo vietu.

''Sacensības sāka Riks, kurš sākumā iesaistījās sīvās cīņās ar konkurentiem. Turpinājumā viņš lēnām atrāvās no konkurentiem, tai skaitā BBT komandas. Pēc tam pirmās uzpildes laikā pie BBT komandas stūres sēdās labākais seriāla braucējs Pipo Derānī, kurš visus braucējus apsteidza par divām līdz trīs sekundēm aplī. Brīdī, kad bijām trešie, pie stūres sēdās komandas boss Miroslavs Konopka, kurš priekš sevis nobrauca diezgan labi. Kā pēdējais trasē devos es. Sākumā pēc nomaiņas atrados sestajā vietā, taču beigās aizcīnījos līdz ceturtajai pozīcijai, kas šoreiz mūsu komandai bija maksimums. Mums diemžēl šajās sacīkstēs neizdevās atrast ātrumu, jo bija problēmas ar mašīnas uzstādījumiem. Kopvērtējumā pēc diviem posmiem joprojām esam trešie. Ceram, ka Taizemē izdosies pacīnīties par augstāku vietu, jo tur būs sešu stundu sacensības,'' tā portālam Go4speed pēc sacensībām atklāja Konstantīns Calko.

Calko atklāja, ka trešajā posmā nevarēs startēt Riks, tāpēc viņa vietā brauks braucējs, kuram ir pieredze IndyCar.

Vēl “Asian Le Mans Series” atlikuši divi posmi - Taizemē un Malaizijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png