profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Calko komandas biedrs 'Asian Le Mans Series' kvalifikācijā izcīna sesto vietu

Mārtiņš Jankovskis 02.12.2017 - 13:23 Calko komandas biedrs 'Asian Le Mans Series' kvalifikācijā izcīna sesto vietu
Foto: No komandas arhīva

Šajā nedēļas nogalē Japānā tiek aizvadīts “Asian Le Mans Series” otrais posms. Šajā seriālā, kas sastāv no četriem posmiem, startē arī latviešu autosportists Konstantīns Calko, kurš pārstāv “ARC Bratislava” komandu.

Atgādināsim, ka šogad Calko komanda no LMP3 klases pārgājusi uz čempionāta spēcīgāko kategoriju LMP2, kur startē ar “Ligier JSP2” prototipu. Pirmajā posmā “ARC Bratislava” izcīnīja augsto trešo vietu.

Sestdien notikušajā kvalifikācijā Riks Brekers izcīnīja sesto vietu.

''Treniņos izdevās labs brauciens, kur uzlaboju piektdienas brīvo treniņu rezultātu. Kvalifikācijā šoreiz brauca Riks, jo es braucu iepriekšējā posmā. Diemžēl šoreiz viņam negāja tā, kā gribētos, jo viņam līkumos esot izslīdējis auto. Kvalifikācijā palikām sestie, ar ko līdz galam neesam apmierināti. Ceru, ka sacensību dienā rezultāts būs labāks un mums izdosies pacīnīties par augstāku vietu,'' tā pēc kvalifikācijas portālam Go4speed atzina Konstantīns Calko.

Sportists atklāja, ka, tāpat kā pirmajā posmā, sacensības sāks Riks, pēc tam pie stūres sēdīsies komandas boss Miroslavs Konopka, bet beigās auto vadīs Calko.

''Šobrīd uztraukuma nav. Sacensību garums ir četras stundas, kuru laikā viss var notikt. Tagad atpūtīsimies un tad jau sacīkstēs dosim virsū.''

Kvalifikācija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png