profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Calko ar komandas biedru Āzijas 'Le Mans' 2.posmā savā klasē finišē ceturtajā vietā

Go4speed 05.12.2016 - 12:46 Calko ar komandas biedru Āzijas 'Le Mans' 2.posmā savā klasē finišē ceturtajā vietā
Konstantīns Calko. Foto: No sportista personīgā arhīva

Latviešu autosportists Konstantīns Calko Japānā, Fudži trasē, veiksmīgi startējis "Asian Le Mans Series" (ALMS) čempionāta otrajā posmā. Lai arī sezonas sākumā vienošanās bija panākta tikai uz vienu posmu, Calko ar savu braukšanu panāca to, ka Slovākijas komanda "ARC Bratislava" viņu uzaicināja startēt arī otrajā posmā.

Kopā ar pārinieku Nīlu Mastonenu četru stundu kvalifikācijā Calko uzrādīja ceturto labāko rezultātu LMP3 klasē, ar ko sportisti bija apmierināti. Svētdien notiekošajās sacīkstēs Calko ar Mastonenu izcīnīja 17.vietu absolūti un ceturto LMP3 klasē. Jāatzīmē, ka rezultāts varēja būt daudz augstāks un Calko varēja kāpt uz goda pjedestāla, ja vien boksos auto nepiemeklētu tehniska ķibele. Kā ziņo komanda, tad, izslēdzoties stūrei, nebija iespējams iedarbināt mašīnu, kā rezultātā tika pazaudēti aptuveni trīs apļi. Ja ne šī kļūda, Calko ar savu pārinieku varēja pacīnīties par uzvaru klasē.


Foto: Asian Le Mans

''Mēs zaudējām trīs apļus, kamēr bijām boksos, jo nevarējām iedarbināt auto tāpēc, ka izslēdzās stūre. Ļoti interesantas sacīkstes, bet diemžēl netikām līdz pjedestālam. Komanda ir ļoti apmierināta, un esmu uzaicināts startēt arī nākamajā posmā Taizemē, Buriram trasē, kas notiks 6.-8.janvārī,'' tā savā Facebook profilā ziņo Konstantīns Calko.

Rezultāti ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png