profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs: Sākot savu braucienu, man uzsprāga aizmugurējā riepa

Go4speed 23.11.2015 - 19:21 Šlēgelmilhs: Sākot savu braucienu, man uzsprāga aizmugurējā riepa
Foto: Marina Prusis

Svētdien ASV Sebringas trasē tika aizvadīts Lamborghini Blancpain Super Trofeo čempionāta pasaules fināla 2.brauciens. Atgādināsim, ka sestdien 1.braucienā Haralds Šlēgelmilhs pieļāva kļūdu (brauciena laikā pirmo reizi dzīvē nejauši nospieda Pit limiter pogu (ātruma ierobežotājs, kas domāts boksu apmeklējumu laikā)), kā rezultātā Haralds kopā ar komandas biedru Šotu Abhazavu izcīnīja 13. vietu absolūtajā ieskaitē un 5. klasē.

Otro braucienu Haralds kopā ar komandas biedru sāka no 11.vietas, taču jau pašā sākumā Abhazavs izbrauca ārpus trases, kas sportistu atsvieda tālu aizmugurē. Diemžēl arī Šlēgelmilham šis brauciens neiesākās veiksmīgi, jo pēc nomaiņas viņa mašīnai uzsprāga riepa.


Foto: Marina Prusis

''Sezona oficiāli ir noslēgusies. Diemžēl arī pēdējais posms nebija īsti veiksmīgs. Komandas biedrs sacīkstes sākumā izlidoja no trases, pamatīgi atkrītot atpakaļ. Neskatoties uz pieticīgo sākumu, pēc braucēju maiņas bijām pārliecināti, ka Top 3 klasē noteikti iebrauksim. Diemžēl man, piesēžoties pie stūres, pirmā apļa beigās uzsprāga aizmugurējā kreisā riepa, kas lika doties boksos un mainīt riepu. Sacīksti turpināju, no līdera atpaliekot vienu apli. Vienīgais šīs sacīkstes prieks bija mani apļa laiki, kas uz to brīdi bija vieni no ātrākajiem trasē. Tāpat ļoti lepojos ar abiem komandas biedriem, kuri pamatīgi kāpināja tempu visas nedēļas nogales garumā. Sirsnīgs paldies visiem, kuri sekoja līdzi,'' tā savā Facebook profilā raksta Haralds Šlēgelmilhs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png