profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilha komandai neveiksmīga nedēļas nogale Francijā

Go4speed 22.06.2015 - 09:40 Šlēgelmilha komandai neveiksmīga nedēļas nogale Francijā
Šlēgelmilha auto pēc pirmā posma. Foto: Harald Schlegelmilch racing

Šajā nedēļas nogalē, 20. un 21. jūnijā, Latvijas autošosejas sportists Haralds Šlēgelmilhs startēja trešajā ''Lamborghini Blancpain Super Trofeo'' čempionāta regulārās sezonas posmā, kas norisinās Francijā, slavenajā Pola Rikāra trasē.

Savā kvalifikacijas braucienā Haralds, kuru klātienē atbalstīt bija ieradies sportista tēvs Vladislavs Šlēgelmilhs, izcīnīja trešo vietu absolūti un pirmo savā klasē. Diemžel komandas biedram neizdevās atrast brīvu apli otrajā kvalifikacijas daļā un finišā 24.vieta.


Foto: Harald Schlegelmilch racing

Pirmajā braucienā Haralds sākotnēji turējās trešajā vietā, taču brauciena turpinājumā mūsu sportists atkrita uz piekto vietu. Vēlāk pie stūres sēdās Šlēgelmilha komandas biedrs, kurš sacīkstes noslēdza 16.vietā, līderim zaudējot minūti un 19 sekundes.

''Mehāniķiem šodien (sestdien) nedaudz vairāk darba nekā parasti. Kopumā sarežgīta pirmā sacīkste, jo pirmo reizi braucām tādā karstumā. Jāatzīst, ka ar mašīnas regulējumu laikam šoreiz norāvām greizi. Taču līdz svētdienas otrajam braucienam laika vēl daudz. Gan jau pie atbildēm nonāksim un uz otro sacīksti paliksim ātrāki,'' tā pēc sestdienas brauciena teica Haralds Šlēgelmilhs.


Haralds komandas biedrs iekļuva sadursmē. Foto: Ekrānšāviņš

Diemžēl svētdienas sacīkstes Haraldam un viņa komandas biedram beidzās ļoti ātri. Startējis no 23.vietas, Haralda komandas biedrs jau pēc minūtes bija iesaistīts sadursmē ar kādu no konkurentiem un sacīkstes bija beigušās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png