profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lada WTCC sacīkstēm uzbūvē jaunu auto un cer uz pjedestāliem (VIDEO)

Go4speed 27.02.2015 - 14:28 Lada WTCC sacīkstēm uzbūvē jaunu auto un cer uz pjedestāliem (VIDEO)
Komandas piloti pie jaunā auto. Foto: autosport.com

Lēnām tuvojas jaunā Salona automobiļu pasaules čempionāta (WTCC) sezona, kurā arī šogad startēs krievu Lada komanda. Noskaidrojies, ka šogad Lada startēs ar divām jaunām Vesta automašīnām, ar kurām brauks 2012.gada WTCC čempions Robs Hafs un British Touring Car čempions Džeims Tomsons. Tikmēr trešais komandas pilots Mihails Kozlovskijs izlaidīs sezonas pirmo posmu, jo šobrīd vēl nav gatava komandas trešā automašīna.

''Laiks bija ierobežots, tāpēc nepaspējām pabeigt trešo mašīnu. Taču uz otro sezonas posmu mēs startēsim ar trīs ekipāžām,'' saka komandas vadītājs Viktors Šapovalovs.


Komandas jaunais auto. Foto: www.ladavesta.net

''Kopumā mēs taisām četras mašīnas, no kurām trīs domātas sacensībām, bet viena testiem. Sezonas laikā mēs noteikti uzlabosim Vesta automašīnu.''

Nesen komanda Francijā aizvadīja pirmos testus ar šo jauno auto. Kā atzina komandas vadītājs, tad, ņemot vērā ātro sezonas sākumu, auto vēl nav gatavs par visiem 100%, tāpēc mehāniķi strādā 24 stundas diennaktī, lai uzlabotu šo auto. Kā pēc testiem teica Hafs, tad šis auto esot īsta sacīkšu mašīna, taču vēl ir daudz darāmā, lai spertu lielu soli uz priekšu un pārkāptu nākamajā līmenī. Taču pilots cer, ka šī ir mašīna, ar kuru var cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem.


Komandas pagājušā gada modelis. Foto: toplowridersites.com

''Pēc testiem Francijā braucēji novērtēja šīs mašīnas potenciālu. Šī mašīna noteikti ir ātrāka un labāka par Ladas iepriekšējo modeli Granta. Domāju, ka pēc divām vai trim sacīkstēm mēs jau varēsim cīnīties par pjedestālu,'' nobeidz komandas vadītājs.

Jāatzīmē, ka, ja visas komandas šosezon startēs ar uzlabotiem pagājušā gada modeļiem, tad Lada būs vienīgā komanda, kas startēs ar jaunu auto.

Pirmais posms notiks no 6. - 8. martam Argentīnā.

Lada jaunais modelis:


Lada Vesta darbībā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png