profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pirmie soļi autosportā ar BALTIE Racing Academy

Go4speed 22.04.2016 - 08:26 Pirmie soļi autosportā ar BALTIE Racing Academy
Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas autosporta vasaras sezona. Autosportisti un komandas steidz pabeigt darbus pie jauno vai esošo spēkratu būvniecības. Tomēr tie, kas visu ziemu nav pavadījuši garāžā vai servisā, neko nav nokavējuši. Neatkarīgi no pieredzes vai sagatavotības pakāpes BALTIE Racing Academy piedāvā lielisku iespēju ikvienam, kuram autosports ir sirdslieta, pievienoties komandai un izmēģināt savus spēkus Minišosejas sacensībās.

Kā paši BALTIE par sevi saka - BALTIE Racing Academy ir vieta, kur tiekas cilvēki, kam patīk ātrums, piedzīvojumi un dzinēju rūkoņa. Daudziem pirmā doma uzreiz būs, ka autosports ir liela avantūra, kas prasa neskaitāmu tūkstošu ieguldījumu un lielas galvas sāpes dažādu procesu plānošanā. BALTIE Racing Academy uzskata, ka autosports var būt daudz vienkāršāks, tādēļ jau kopš ziemas akadēmija interesentiem par taisnīgu samaksu savas komandas sastāvā piedāvā piedalīties gan treniņos, gan sacensībās. 

BALTIE Racing Academy 333 Ziemas kausa sacīkstēs. Publicitātes foto 

Jaunākais piedāvājums - startēšana minišosejas disciplīnā. Minišoseja ir sacīkstes, kur pirmo reizi izmēģināt spēkus autošosejas tipa disciplīnā un sajust autosporta garšu. BALTIE Racing Academy būs lielisks sabiedrotais pirmo soļu speršanā autosporta pasaulē, jo piedāvā pilnu servisu - konkurētspējīgās automašīnas, pilnu ekipējumu un izcilus, pasaules atzinību guvušus augstas klases autosporta instruktorus. Tiek nodrošināts pilnīgi viss, lai braucējs pilnībā var koncentrēties uz braukšanu, nedomājot par tādām blakus lietām, kā auto apkopšana, tās transportēšana uz un no trases, ekipējumu u.tml.   

Šogad tieši šādu ceļu izvēlējusies kaislīga īres kartingu braucēja Elīza Vectirāne, kura līdz šim autosportā nav startējusi un ar kartingu aizvadījusi vien pāris sacīkstes. Viņa nolēma, ka vēlas izmēģināt spēkus autošosejā. Lai būtu pilnībā gatava jaunajam izaicinājumam un visu koncentrēšanos veltītu braukšanai, Elīza pievienojusies BALTIE Racing Academy. Ar BALTIE komandas palīdzību viņa plāno aizvadīt vairākas minišosejas sacensības, pilotējot "Seat Leon" sporta automašīnu.   


Elīza Vectirāne ar savu instruktoru Reini Nitišu 333 trasē. Publicitātes foto

Minišosejas treniņi un sacensības notiek darba dienu vakaros, pirmie pasākumi jau šonedēļ 25. un 27. aprīlī. Ar pilno kalendāru var iepazīties šeit. Sīkāka informācija par pašām Minišosejas sacensībām pieejama šeit

Jāatzīmē, ka BALTIE Racing Academy neaprobežojas tikai ar minišoseju, tā piedāvā arī individuālus treniņus dažādās autosporta trasēs gan Latvijā, gan Igaunijā. Tā, piemēram, pirmās braukšanas iemaņas var iegūt tehniskajā 333 trasē, savukārt tiem, kas vēlas izbaudīt papildus adrenalīnu lielākos ātrumos, var izvēlēties Pērnavas trasi. Ja vēlies pievienoties BALTIE Racing Academy komandai un pārbaudīt savus spēkus trasē, ieskaties viņu Facebook lapā un piesakies startam minišosejā vai individuāliem treniņiem.  

Piedāvājumā ir vairākas automašīnas atbilstoši braucēja vēlmēm un iespējām. Piemēram, jau iepriekš minētais sporta auto "Seat Leon" 2.0 FSI ar drošības karkasu, pilnībā aprīkotu telemetrijas sistēmu un kamerām. Speciālais aprīkojums gādā par to, lai braucējam pēc treniņa vai sacensībām būtu vieglāk izanalizēt savu braukšanas tehniku, pēc iespējas efektīvāk uzlabot savas iemaņas un uzstādīt labāko rezultātu. Bez Seat pieejams arī ielas sporta auto "VW Golf 7 R", kura divu litru turbo dzinējs attīsta 300 zirgspēkus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png