profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Biķernieku trases būvniecības dēļ 'Streetstock' pasākumi pārcelti uz augustu

Go4speed 21.04.2016 - 22:26 Biķernieku trases būvniecības dēļ 'Streetstock' pasākumi pārcelti uz augustu
Foto: facebook.com/Bikernieki

Aprīļa pēdējā piektdiena ir laiks, kad tradicionāli tika atklāta SABI Streetstock superlap un dragreisa sezona. Kā ziņo ''SABI - Sporta Aģentūra Biķernieki'', tad šogad visiem Streetstock apmeklētājiem ir nedaudz jāpaciešas.

''Līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, arī šīs sezonas pirmajā daļā notiek pamatīgi Biķernieku trases uzlabošanas darbi. Šoreiz darbi saistīti ar rallijkrosa trases izbūvi FIA Pasaules čempionāta rallijkrosa sacensībām, kuras paredzētas šī gada rudenī. Rallijkrosa trasei tiks izmantotas jau esošās trases ovāla un kartinga trases daļas, kā arī atsevišķas daļas tiks uzlabotas. Tiks izveidoti rallijkrosam nepieciešamie tramplīni un tiks izbūvēts jauns grants seguma posms mežā blakus kartodromam. Būvdarbus plānots pabeigt līdz jūlija beigām,'' teikts ''SABI - Sporta Aģentūra Biķernieki'' paziņojumā.


Foto: facebook.com/Bikernieki

''Līdz darbu beigām Streetstock pasākumos izmantotās trases daļas (starta-finiša taisne un kartodroms) nav pieejamas. Šī iemesla dēļ arī pirmie Streetstock pasākumi ir plānoti augustā. Pasākumu kalendārs un sīkāka informācija būs pieejama pirmajiem pāsākumiem tuvojoties,'' tā ''SABI - Sporta Aģentūra Biķernieki''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png