profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minišosejas treniņā Biķernieku trasē sportists uzmet kūleni (FOTO)

Go4speed 17.07.2015 - 00:34 Minišosejas treniņā Biķernieku trasē sportists uzmet kūleni (FOTO)
Sportista auto pēc kūleņa. Foto: Jānis Krickis

Ceturtdien Biķerniekos pēc tam, kad tika paziņots, ka turpmākos trīs gadus Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta posms, lielajā moto trasē norisinājās minišosejas treniņi.


BMW pēc avārijas. Foto: Zane Lielkāja

Diemžēl treniņu nedaudz izbojāja lietus, kas jauno trasi padarīja ļoti, ļoti slidenu. Diemžēl šajos treniņos nepaveicās vairākiem sportistiem. Viens no braucējiem bija spiests izstāties ar kūpošu motoru, bet cits sportists ar BMW piedzīvoja nelielu avāriju. Diemžēl vienam braucējam sacensības beidzās ar kūleni. Kā portālam pastāstīja rallija braucējs Jānis Krickis, tad kāds braucējs elkoņa līkumā uz slidenās trases pieļāva kļūdu, kas noslēdzās ar ieslīdēšanu oļos un kūleni.


Artūrs Batraks. Foto: Autososeja

Absolūti ātrāko laiku uzrādīja Mareks Žukurs, kuram tikai vienu sekundi zaudēja rallija braucējs Toms Lielkājis. Trešais palika Juris Jevhuta, kurš aiz sevis atstāja Matīsu Mežaku un Artūru Batraku. 3000 klasē nepārspēts palika Kristaps Laipnieks, 1600 klasē pirmais Andris Putniņš, bet 2000 klasē uzvaru izcīnīja Sandis Siliņš.


Foto: Zane Lielkāja

Kā portālam atklāja Toms Lielkājis, tad ''pirmā treniņa brauciena sākumā diezgan labi uzlija, taču drīz vien lietus pārstāja līt. Uz otro braucienu trase jau mazliet bija pažuvusi. Diemžēl abas avārijas prasīja ļoti daudz laika, tāpēc netiku pie trešā brauciena. Kopumā sajūtas braukt pa tikko uzlietu asfalta segumu ir lieliskas, taču ir ļoti jāpierod, jo ir ļoti slidens. Paredzu, ka arī turpmāk cīņas starp braucējiem varētu būt ļoti sīvas, jo pirmās vietas ir ļoti tuvu viena otrai. Kļūdas šajās sacensībās netiek piedotas, tāpēc jābrauc precīzi un ļoti korekti. Gribētu atzīmēt, ka arī organizācija šogad ir uzlabojusies, kas, protams, priecē,'' tā sportists.


Toma Lielkāja auto. Foto: Zane Lielkāja

Ar visiem treniņu rezultātiem var iepazīties ŠEIT.


Trasē ar Legends auto devās arī Nitišs. Foto: Autošoseja

Nākamais Minišosejas treniņš notiks 4.augustā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png