profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čehijā turpinās EČ autokrosā, pēc pirmās dienas latviešiem situācija sarežģīta

Go4speed 01.07.2018 - 09:22 Čehijā turpinās EČ autokrosā, pēc pirmās dienas latviešiem situācija sarežģīta
Foto: autocross.lv

Četri Latvijas sportisti Čehijā, Novapakas trasē, aizvada Eiropas autokrosa čempionāta ceturto posmu. Pēc pirmās dienas – pirmā kvalifikācijas brauciena – latviešiem nav augstāko rezultātu, lai arī ātrums ir daudzsološs, ziņo autocross.lv.

JuniorBuggy klasē Justs Grencis 18 dalībnieku konkurencē laika kontrolē bija otrais, par pusotru sekundes desmitdaļu piekāpjoties Jakubam Novotnijam. Taču pirmais brauciens neizdevās – problēmu dēļ Justs finišā zaudēja apli līderiem un klasificēts 15. vietā. Tiek ziņots, ka Justs  pirmajā aplī, būdams līderis, norāva pusasi.

TouringAX klasē Jānis Veģeris laika kontrolē uzrādīja devīto laiku 11 dalībnieku konkurencē. Ar šādu dalībnieku sastāvu klase tika dalīta divās grupās, un Jānis savā braucienā guva ceturto vietu. Abu grupu kopvērtējumā Veģeris pēc sestdienas sestajā pozīcijā.

SuperBuggy klasē abi latvieši Ervins Grencis un Jānis Boks nonāca vienā kvalifikācijas grupā. 42 dalībnieku konkurencē Ervins sasniedza astoto vietu, bet Jānis bija 13. pozīcijā. Pirmajā braucienā abi brauca trijniekā, līdz pēdējā aplī otro vietu pazaudēja Grencis, finišējot ceturtajā vietā. Attiecīgi, Boks no trešās vietas pakāpās uz otro. Ar šķietami labo rezultātu Jānis pēc pirmās dienas ir tikai astotais.

Attiecīgi, Ervins pēc ceturtās vietas braucienā pirmo dienu noslēdz formālā 17. vietā, kas šķiet draudīgi. Taču svētdienas diviem kvalifikācijas braucieniem vajadzētu situāciju uzlabot.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png