profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Iesalnieks: Pēc avārijas jūtu, ka nebraucu ar maksimumu, ir bail (VIDEO)

Go4speed 31.05.2017 - 19:12 Iesalnieks: Pēc avārijas jūtu, ka nebraucu ar maksimumu, ir bail (VIDEO)
Iesalnieka iespaidīgais lidojums

Open 2500 klases braucējs Eduards Iesalnieks šogad atgriezies krosā pēc tieši pirms gada piedzīvotās smagās avārijas Vecpilī. Iesalnieka sniegums pagaidām nav spīdošs, lai gan pirms avārijas Eduards arvien vairāk tuvojās klases līderu spēku samēriem. Sportists atzīst, ka avārija vēl liek psiholoģiskas barjeras.

Smiltenē, kas bija viņa pirmā atgriešanās sacīkste, Iesalnieks nespīdēja, lai gan noslēguma rezultāts nebija objektīvs finālā pirmā līkuma avārijas dēļ. Vecpilī Eduardam izdevās lieliski starti, taču braucienu laikā pozīcijas tika zaudētas, pat atklāti atdotas, divcīņās bremzējot un laižot garām konkurentus. Braucējs neslēpj patiesību: ''Ir bail. Pēc avārijas jūtu, ka nebraucu ar maksimumu. Ja mājās ir mazi bērni, tad domas pēc visa strādā citādi. Kamēr trasē esmu viens, viss kārtībā, bet, kā apkārt ir bars un putekļi, ir problēmas,” portālā autocross.lv citēts Iesalnieks.

Pērn Vecpils maija sacīkstē Iesalnieks vienā no kvalifikācijas braucieniem trāpīja uz vaļņa iekšmalas, kas aizsūtīja viņa mašīnu neskaitāmos kūleņos. Kopējo ainu dramatizēja arī Jāņa Kozlovska kūlenis, kas sekoja, izvairoties no lidojošās Eduarda mašīnas. Lai arī Vecpils autotrase ir bagāta ar spožām avārijām, šis bija viens no dramatiskākajiem brīžiem šajā trasē un pēdējo gadu krosā kopumā. Pēc avārijas mašīna bija iznīcināta, bet gada laikā tehnika tika atjaunota un Iesalnieks ir uz starta.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png