profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mūsas trasei jauni saimnieki; drīzumā būs skaidrs, vai trasē notiks autosacīkstes

Mārtiņš Jankovskis 13.10.2016 - 19:59 Mūsas trasei jauni saimnieki; drīzumā būs skaidrs, vai trasē notiks autosacīkstes
Foto: Ivars Bogdanovs

Kā ziņo laikraksts Bauskas Dzīve, tad leģendārajai Mūsas trasei, kas atrodas Bauskas novada Gailīšu pagastā, kopš vasaras sākuma ir jauni īpašnieki. Sporta kompleksu iegādājušies divi zviedru uzņēmēji, un pašlaik trase piedzīvo krasas pārmaiņas.
Tāpat tiek ziņots, ka ir mainīts trases nosaukums, un tagad tā dēvējama par ''Musa Raceland''.

Laikraksts ziņo, ka kompleksu iegādājušies divi zviedru uzņēmēji, kas ražo metāla konstrukcijas un nodarbojas ar transporta biznesu. ''''Musa Raceland'' īpašnieki vēlas, lai šī vieta ir piemērota ģimenēm, lai cilvēki te solidarizējas – lieliski kopā pavada laiku. Īpašnieki mums dod rīcības brīvību, bet rezultātam jābūt tādam, kādu grib viņi. Zviedrus te var sastapt bieži, viņi seko līdzi trasē notiekošajam,'' portālā db.lv citēts trases vadītājs Dāvis Nātriņš.

Tāpat tiek ziņots, ka divu mēnešu laikā būšot skaidrs, vai ''Musa Raceland'' notiks autosacīkstes.


Foto: Ivars Bogdanovs

''Šobrīd varu teikt to, ka ar trases jaunajiem īpašniekiem mēs (LAF) vēl neesam tā īsti kontaktējušies, kā arī neesam no viņiem dzirdējuši to, ka šajā trasē arī turpmāk notiks vai nenotiks autosacensības," portālam Go4speed saka LAF preses sekretārs Viesturs Saukāns. ''Jā, viņi zina šīs trases vēsturi, taču šobrīd viņi nav teikuši, kādas sacīkstes un cik daudz notiks šajā trasē. Taču, tajā pašā laikā, jaunie saimnieki nav teikuši, ka šajā trasē nenotiks autosacīkstes. Mēs (LAF) šobrīd gaidām, lai viņi tiek skaidrībā ar jaunajiem apstākļiem, un tad noteikti mēģināsim ar viņiem tikties, lai pārrunātu nākotnes plānus. Šobrīd trase un tās apkārtne tiešām piedzīvo patīkamas pārmaiņas, par ko ir prieks.''


Foto: Ivars Bogdanovs

Jautāts, kāpēc trase tika pārdota, Viesturs atzina, ka ''Bijušajam trases saimniekam bija jāsakārto savas privātās biznesa lietas, tāpēc arī šis bija tas brīdis, kad viņš nolēma rīkoties šādi. Šobrīd, cik zinu, tad Mūsas trasē ar Latvijas autosportu saistītu cilvēku nav. Šobrīd tiešām LAF nav daudz informācijas par jaunajiem saimniekiem un trases nākotni, kā arī mums tur nav savu cilvēku. Bet mēs noteikti drīzumā uzsāksim sarunas ar jaunajiem saimniekiem un ceram, ka viss būs kārtībā un Mūsas trasē notiks autosporta sacīkstes,'' nobeidz Saukāns.
Komentāri
OZijs24 14.10.2016 09:37
Baigās šaubas māc ka tur kādreiz notiks kaut kas saistīts ar LV sacensībām. Izskatās pēc stāsta ar bēdīgām beigām ar nosaukumu "Kā mēs pa*isām Mūsu"
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png