profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Aicina piedalīties autosporta labdarības pasākumā bērniem

Go4speed 04.12.2014 - 23:20 Aicina piedalīties autosporta labdarības pasākumā bērniem
Publicitātes foto

Tuvojas Ziemassvētki, kad mūsu sirdīs tas parasti ir gaišākais un siltākais gada brīdis. Pirms šādiem brīžiem daudzi no mums cenšas savas un citu sirdis vēl vairāk sildīt ar kādu labu vārdu, labu darbu vai pat dāsnu žestu kādam nelaimē nonākušajam. Daudz dažādas lietas un darbus mēs esam visi iepriekš darījuši, lai kādam šajā Ziemassvētku laikā būtu labāk, siltāk un patīkamāk, nekā ikdienā.

Kā portālu painformēja Biedrība 4×4 klubs, tad arī bezceļu cienītāji, sezonai beidzoties, grib vēl paveikt labus darbus.

''Šogad Biedrība 4×4 klubs sasparojušies un organizējas vēl nebijušam pasākumam ar mērķi ziedot finansiālus līdzekļus bērniem "Lauberes" bērnu namā. Bērniem, kuri tur vada savu dzīvi, cīnās un nepadodas, tāpat kā mēs, tikai ar džipiem un pa tiem dubļiem," portālu informē 4×4 klubs.

Pasākums, kuram dots nosaukums ''4×4 Laubere Drag Day”, notiks Lauberē, ietver bezceļa elementus, kā arī dragreisa elementus. Visi pasākuma laikā saziedotie līdzkļi tiks ziedoti bērnu namam “Laubere”.

''Lai mēs visi kopīgi šo labo darbu paveiktu godam, aicinām visus, kuriem ir jebkāda veida pilnpiedziņas transporta līdzeklis (džips, kvadracikls) vai krosa mocis, piedalīties šajā pasākumā, lai varētu parūpēties par to, lai Lauberes bērniem ir siltāk, mājīgāk un gardāk," aicina klubs.

Pasākuma norise tiek plānota 2014. gada 13. decembrī. Sportisti tiks dalīti klasēs un kategorijās. Bez sacensību gara būs arī izklaides. Precīza labdarības pasākuma norises vieta tiks izziņota nedaudz vēlāk. Tāpat organizatori aicina, ka, ja gadījumā kāds no sportistiem vai jebkurš cits cilvēks netiek uz šo labdarības pasākumu, arī viņam ir iespēja ziedot minētajiem bērniem caur 4x4 biedrību un padarīt viņu dienas gaišākas.

Ziedojums no džipa – 50 Eur, ziedojums no kvadracikla vai motocikla – 30 Eur. Vairāk par minēto pasākumu var izlasīt ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png