profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņu sportisti pēc Kurzemes rallijā piedzīvotās smagās avārijas atrodas komā

Go4speed 30.08.2015 - 22:24 Ukraiņu sportisti pēc Kurzemes rallijā piedzīvotās smagās avārijas atrodas komā
Foto: @AldisEgle

Portāls jau ziņoja, ka sestdien rallija Kurzeme pirmspēdējā ātrumposmā ļoti smagu avāriju piedzīvoja ukraiņu ekipāža Jurijs Kočmars/Sergijs Kovals. Kā ziņoja aculiecinieki, tad auto ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu ieslīdēja grāvi. Lai arī pilots centās izbraukt no grāvja, tas viņam neizdevās un auto ieskrēja kokā, kur pēc trieciena automašīnai daļēji tika norauts jumts un dugas. Pēc avārijas abi sportisti bija iesprostoti automašīnā, tāpēc, lai viņus atbrīvotu, glābēji viņus izgrieza no automašīnas. Vēlāk abi braucēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā. Abi sportisti atrodas komā.

Kā noskaidroja portāls, tad vissmagāk cietis pilots, kurš guvis smagas galvas traumas. Tāpat notrūkušās dugas esot savainojušas sportista seju.


Foto: Twitter/Motorsunsports

Foto: Mārtiņš Plonis

Kā portālam pastāstīja Rallija "Kurzeme" preses pārstāvis Dzintars Hmieļevskis, tad šobrīd abu sportistu stāvoklis esot stabils. "Pagaidām ārsti neko daudz nestāsta, bet ir zināms tas, ka sportisti ir guvuši traumas, tomēr viņu stāvoklis ir stabils. Liepājas reģionālajā slimnīcā, kur patlaban atrodas abi sportisti, ir ļoti augstas kvalifikācijas mediķi un cietušajiem sportistiem šeit tiek nodrošināta pasaules līmeņa veselības aprūpe. Mediķi situāciju kontrolē, un sportistiem tiek nodrošināts viss nepieciešamais, lai varētu pēc iespējas ātrāk atveseļoties."

Kā portālam atklāja otra ukraiņu ekipāža, tad stūrmani pirmdien modinās no komas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png