profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Prospeed' komanda Remeņika ekipāžai nedēļas laikā atjauno automašīnu

Mārtiņš Jankovskis 22.05.2019 - 18:57 'Prospeed' komanda Remeņika ekipāžai nedēļas laikā atjauno automašīnu
Foto: No komandas personīgā arhīva

''Rally Liepāja'' plaši tiks pārstāvēta latviešu Prospeed komanda, kura uz starta izies ar četrām mašīnām - Vineta Ervalde (pildīs "0" ekipāžas funkcijas), Igors Bulancevs (''Ford Fiesta R5'', LRČ), Staņislavs Travņikovs (''Ford Fiesta Proto'', LRČ) un Sergejs Remeņiks (''Mitsubishi Lancer Evo X'', ERC2).


Foto: No komandas personīgā arhīva

Kā portālam Go4speed pastāstīja Prospeed komandas menedžeris Mārtiņš Druvaskalns, tad Remeņika auto pēc avārijas Kanāriju salu rallijā ir gatavs startam. ''Jā, Kanāriju salu ERČ rallijs mums neizvērtās tā, kā gribētos, jo Sergeja Remeņika ekipāža testos pēdējā braucienā piedzīvoja avāriju. Lai arī avārija nebija nopietna un ekipāža necieta, auto virsbūve pēc šīs avārijas bija norakstāma.''


Foto: No komandas personīgā arhīva

''Tikai pagājušajā pirmdienā auto atgriezās no Kanāriju salām, pēc kā mehāniķi cītīgi un smagi strādāja, lai sagatavotu auto ''Rally Liepāja''. Ko varēja, to mehāniķi no sasistās mašīnas pārlika uz rezerves virsbūvi. Darbu bija daudz, bet mehāniķi ar visu lieliski tika galā,'' turpina Mārtiņš Druvaskalns.

Pirms rallija komanda paspēja vēl aizvadīt vairāku dienu testus. Kā ziņo komanda, tad šīs būs izaicinājumiem bagātas brīvdienas, jo bez ''Rally Liepāja'' daļa komandas mehāniķu dosies uz Krieviju apkalpot Grigorija Tregubova ekipāžu, bet pēc tam svētdien tā atgriezīsies atpakaļ Liepājā.


Foto: No komandas personīgā arhīva

''Svētdien jau aizritēja pirmie testi, kuros piedalījās Igors Bulancevs un Staņislavs Travņikovs, bet pirmdien un otrdien Igaunijā testus ar jauno auto aizvadīja Remeņika ekipāža, kura trešdien aizvadīja arī vēl oficiālos testus. Jāpiebilst, ka daļa mehāniķu jau devušies uz Krieviju, kur notiks Krievijas čempionāta kārtējais posms, pirms kura vēl tiks aizvadīti testi Krievijā. Šajā rallijā Prospeed apkalpos Grigorija Tregubova ekipāžu. Pēc rallija, kas beigsies sestdien, mehāniķi uzreiz dosies atpakaļ uz Latviju, lai jau svētdien varētu pievienoties pārējai komandai un palīdzēt ''Rally Liepāja'' Prospeed ekipāžām,'' nobeidz Mārtiņš, piebilstot, ka pēc ''Rally Liepāja'' komandai paredzēts pasākums un vienu nedēļas nogali tā atpūtīsies, lai pēc tam ar jauniem spēkiem un jaunu sparu varētu mesties atpakaļ rallija karuselī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png