profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Trofi reidu čempionātā pēc ilga pārtraukuma uzvar Alvis Pētersons/Aigars Motivāns

Go4speed 28.06.2011 - 23:26 Trofi reidu čempionātā pēc ilga pārtraukuma uzvar Alvis Pētersons/Aigars Motivāns
Publicitātes foto


Aivadītajā nedēļas nogalē Balvu pusē norisinājās Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 3. posms „Rugāji Trophy 2011" un pēc ilga pārtraukuma TR1 klasē uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Alvis Pētersons un Aigars Motivāns, portālu „Go4speed" informēja Latvijas Automobiļu federācijā.

Kopumā uz sacensībām uzreiz pēc Jāņu svinēšanas ieradās - 62 tehnikas vienības. 23 automašīnas sporta klasēs, 10 tūrisma klases braucēji, kā arī 16 dubļu ērgļu ieskaites dalībnieki un 20 ATV braucēji.

Standartauto  vistuvākās klases TR1 uzvarētāji Alvis Pētersons un Aigars Motivāns pārliecinoši šoreiz pārspēja mezi.lv 4x4 komandas pārstāvjus Gunti Lukševicu, Andri Šarakovu, Jāni Šarakovu un Ilzi Eglīti, bet trešajā vietā kopvērtējuma līderis Rene Derrik un Priit Kasesalu no Igaunijas.

Brīvās konstrukcijas OPEN kategorijā, kur automašīnām noteikts riteņu izmēra ierobežojums 33 collas diametrā, startēja astoņas ekipāžas. Savu sezonas kopvērtējuma līdera godu apliecināja Jāņa Siliņa un Arņa Puša ekipāža no „4x4SHOP/SK Jaunpils", pēdējā dubļu apļa iebraucienā apsteidzot Intu Freibergu un Aldi Beķeri no „SK Novators", bet trešā vieta citai „4x4 SHOP/SK Jaunpils" ekipāžai - Aigaram Mizgam ar stūrmaņiem Alvi Reinšmitu un Mārtiņu Mitriķi.

Prototipu TR3 kategorijā, skrienoties plecu pie pleca, uzvara sezonas līderim igauņiem Tarvo Klaasimae ar stūrmani Paul Lippasaar. Tikai nedaudz no uzvarētāja atpalika ropažnieki Normunds Bačinskis un Viktors Pahomovs, bet trešajā vietā „SK NOVATORS" pārstāvji Vladislavs Bergmanis ar stūrmani Dmitriju Savicki. Kvadriciklu kategorijā ātrākie šoreiz liepājnieki  Jānis Siliņš ar Raimondu Jonaiti.

Tehnisku defektu dēļ nopietni cīņā par uzvaru nevarēja iesaistīties kopvērtējuma līderi Mārtiņš Lilienfelds  un Ronalds Gusts. Trešajā vietā „SIA Auzas Tautumeita" komandas pārstāvji Normunds Garenčiks un Artūrs Vorslavs, bet ceturtie viesi no Lietuvas Robertas Sidorenka un Tomas Bureika.Tūrisma klasē uzvara Vilmāram Zvaigznei ar stūrmaņu brigādi - Evija Lapiņa, Mārtiņš Pudāns, Raivis Freivalds, Ingars Zvaigzne. Otrie Rugāju dubļos Juris Ločmelis ar stūrmaņiem Andri Medni, Uģi Strazdiņu un Gustavu Pogu, bet trešo vietu ieguva viesi no lietuvas Vitoldas Potopko ar stūrmaņiem Domenikas Senulis un Povilas Malmygia.

Dubļu Ērgļa titula izcīņā Mazā Ērgļa kategorijā pirmo vietu izcīnīja Vadims Seleckis ar stūrmani Jurģi Rietumu, bet otrie pagājušās sezonas uzvarētāji no Apes Mairis Jurka ar līdzbraucējiem Mārtiņu Janušu, Edgaru Miķelsonu un Kristapu Kaktiņu, bet trešie trapenieši un Stiga Trophy organizatori Emīls Gailītis ar līdzbraucējiem Matīsu Gailīti un Austri Gailīti.

Lielā Ērgļa kategorijā pirmo vietu izcīnīja Dimitrijs Kurakins ar stūrmaņiem Andreisu Reiniku un Ilmāru Līpuru, bet otrie, neskatoties uz nelielu aizdegšanos trasē, Andris Vilde ar stūrmani Guntaru Tomonoviču. ATV Dubļu Ērgļu kategorijā šoreiz pirmais Agris Jansons, apsteidzot rēzeknieti Ilmāru Muižnieku, bet trešais Olafs Liepiņš no „SK Kubuli".

Nākamais Trofi reidu čempionāta posms jau pēc mēneša Aizputes pusē „Virgas Manevri 2011" 22. -24. jūlijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png