profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

"Virgas manevros" veiksme uzsmaida igauņu dubļu karaļiem

Go4speed 26.07.2011 - 08:30 "Virgas manevros" veiksme uzsmaida igauņu dubļu karaļiem
4x4 klubs  

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājas pusē, Virgā, norisinājās Latvijas atklātā Trofi reidu čempionāta 4. posms, kur TR1 kategorijā nepārspēta palika kopvērtējuma līderu igauņu Rene Derrik/Priit Kaseslau ekipāža, portālu „Go4speed" informēja sacensību organizatori.

„4x4 klubs" bija pacenties sagatavot interesantas trases apvidū, kur Latvijas čempionāts vēl nebija noticis, līdz ar to trases sportistiem nebija zināmas. Tāpat jaunums bija iespēja startēt interesantajās triāla sacensībās, ka pat autosporta meistars Ints Freibergs izteicās, ka tik ļoti bail kā šajā triāla trasē viņam autosportista karjeras laikā vēl nebija bijis.

TR1 kategorijā šogad bez pārsteigumiem - pirmā vieta kopvērtējuma līderiem Igaunijas ekipāžai. Otrie pagājušā posma uzvarētāji Alvis Pētersons/Aigars Motivāns no SNS nodaļas, bet trešā vieta, neraugoties uz tehniskām ķibelēm un pat nefiniēšanu vienā no papildsacensībām, „4x4 komandas mezi.lv" pārstāvjiem Guntim Lukševicam/Andrim Šarakovam/Ilzei Eglītei/Jānim Šarakovam.

OPEN kategorijā, uzlabojot savu šogad līdz šim labāko sasniegumu (otrā vieta RUGĀJI Trophy 2011), uzvaru izcīnīja „SK NOVATORS" pārstāvis Ints Freibergs/Aldis Beķeris, bet otrā vieta un skatītāju elka balva šajās sacensībās 4x4shop.lv komandas pārstāvjiem Jānim Siliņam/Arnim Pušam. Trešā vieta šoreiz Arnim Namajunam/ Mārtiņam Seržantam no „4x4 komandas mezi.lv".

TR3 kategorijā, otro reizi piedaloties sacensībās ar jauno mašīnu, uzvarēja Trofi reida monstri no Dagdas Vilnis un Aigars Zeizas, kas pārstāv „4x4 komandu mezi.lv", otrā vieta „SK NOVATORS" pārstāvjiem Vladislavam Bergmanim/Dmitrijam Savickim, neraugoties un OZ noslīkušo fotoaparātu un līdz ar to arī zudušajām fotogrāfijām no kontrolpunktiem, bet trešā vieta ekipāžai no „SK Ropaži4x4" Normundam Bačinskim/Viktoram Pohomovam. ATV ieskaitē uzvaru izcīnīja liepājnieki Jānis Siliņš un Raimonds Jonaitis no komandas „Kurši", apsteidzot Gintu Ozoliņu un Aigaru Krastiņu, bet trešajā vietā Normunds Garenčiks un Artūrs Vorslavs no „PARAPUPUS reising tīm".

 Savukārt Dubļu ērgļa kausa izcīņā Mazā ērgļa ieskaitē sīvā cīņā pirmo vietu noturēja Romāns Jermolājevs, otrais pagājušā gada uzvarētājs Mairis Jurka, bet trešā vieta Vadimam Seleckim. Lielā Ērgļa kategorijā pirmais rēzeknieša Dimitrija Kurakina vadītais auto, bet otrā vieta sezonas līderim Andrim Vildem no „ALTO" komandas, savukārt trešā vieta Vilnim Kārkliņam. ATV Ērgļu ieskaitē pirmais Jānis Auziņš no Rugājiem, bet otrā un trešā vieta rēzekniešiem Valdim Vitanim un Imāram Muižniekam.

Nākamais posms 9.-11. Septembrī - „GO Expedition Trophy 2011", kas norisināsies Madonā
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png