profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ĀtrumaCilts diskusija: Kulbergs, Šlēgelmilhs un Jeršovs par LAF prezidenta vēlēšanām

Go4speed 16.02.2018 - 14:22 ĀtrumaCilts diskusija: Kulbergs, Šlēgelmilhs un Jeršovs par LAF prezidenta vēlēšanām
Publicitātes foto

Go4Speed.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Ātruma Cilts studijā būs diskusija par Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) prezidenta vēlēšanām un attīstību nākamajos gados. Savus viedokļus izteiks Andris Kulbergs, LAF prezidenta amata kandidāts, Haralds Šlēgelmilhs, autosportists un uzņēmējs un Ints Jeršovs, viens no Latvijas labākajiem autosporta amatieriem.

Ātruma Cilts vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu studijā aicinājuši visus trīs potenciālos LAF prezidentus, tomēr sarunai piekrita tikai Andris Kulbergs. Tādēļ, lai diskutētu par federācijas līdz šim paveikto un nepieciešamajiem uzlabojumiem, sarunā iesaistīsies arī Latvijas aktīvākie profesionālā un amatieru autosporta pārstāvji – Haralds Šlēgelmilhs un Ints Jeršovs.
Pauls un Ilmārs izjautās Andri Kulbergu par to, kurš patiesībā ikdienā vada LAF, pieņem lēmumus un tos izpilda. Diskusijas gaitā skatītājiem būs iespēja noskaidrot, kāds ir potenciālā federācijas prezidenta viedoklis par līdz šim paveikto un lielākajiem izaicinājumiem – finansējuma piesaisti un organizācijas atpazīstamību.

Savs viedoklis par sadarbību ar LAF komisijām, hierarhiju un sadarbību ar sacensību organizatoriem ir Haraldam Šlēgelmilham, kurš saskata ilgtermiņa plānošanas un stratēģijas trūkumu. Savukārt Ints Jeršovs uzskata, ka LAF sacensību prestižs ir zudis un nepieciešams radīt vidi, kas pateicīga jauno autosporta talantu attīstībai. Abiem sportistiem būs jautājumi Andrim par viņa tālāko rīcību un sadarbību ar Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA), lai Latvija ne tikai burtiski sekotu noteikumiem, bet arī pilnvērtīgi izmantotu dažādo autosporta disciplīnu attīstības potenciālu.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis šogad ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, Ātruma Cilts dosies arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png