profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: 'Citroen' izteikumi ir necienīgi pret maniem kolēģiem šajā sporta veidā

Go4speed 22.11.2019 - 00:18 Ožjē: 'Citroen' izteikumi ir necienīgi pret maniem kolēģiem šajā sporta veidā
Sebstjans Ožjē.

Trešdien ''Citroen'' rallija komanda paziņoja, ka tā 2020.gadā nestartēs WRC čempionātā. ''Ņemot vērā Sebastjana Ožjē lēmumu pamest ''Citroen Racing'' komandu pēc šīs sezonas, ''Citroen'' nolēmis pamest WRC čempionātu un nestartēt 2020.gada sezonā, jo šobrīd WRC tirgū nav pieejami Top klases braucēji,'' tika teikts ''Citroen'' paziņojumā.

''Citroen'' izpilddirektore Linda Džeksone apstiprināja, ka lēmuma iemesls aiziet no WRC bijusi Ožjē aiziešana no komandas. ''Mūsu lēmums pamest čempionātu jau šogad tika pieņemts pēc tam, kad Sebastjans Ožjē nolēma aiziet no “Citroen”. Mēs nevēlējāmies šādu situāciju un neredzam iespēju aizvadīt 2020. gada sezonu bez Ožjē.” Pēc šī paziņojuma, kurā ''Citroen'' savā aiziešanā no WRC daļēji vaino seškārtējo WRC čempionu Ožjē, gan sportisti, gan daudzi fani nosodīja ''Citroen'' par šādiem izteikumiem.

Savu redzējumu šajā stāstā atklāj Ožjē. ''Varbūt komunikācija ne vienmēr ir bijusi ''Citroen'' stiprākā puse... Kad viņi pateica, ka šobrīd čempionātā nav citu braucēju, šajā brīdī jūtu, ka tas ir necienīgi pret maniem kolēģiem šajā sporta veidā."


Foto: Citroen Racing

Runājot konkrēti par to, kāpēc viņš nolēma pamest ''Citroen'', Ožjē saka: "Viena no galvenajām lietām, kas lika pieņemt šādu lēmumu, bija automašīnas attīstības ritms un automašīnas ātrums, kas nebija pietiekams. Jau šogad mēs redzējām, ka automašīna neattīstījās tā, kā gribētos, un mēs nespējām konkurēt ar mūsu konkurentiem. To nesaku tikai es – tā uzskata visi, kas brauca ar šo automašīnu."

Neskatoties uz ''Citroen'' pamešanu un komandas izteikumiem, Ožjē atklāja, ka nenožēlo atgriešanos komandā, kurā viņš uzsāka savu profesionālo karjeru. "Kopš pievienojos komandai, biju informēts par šī izaicinājuma grūtībām, taču nekad nebiju no tā nobijies. Tāpēc pat šodien nenožēloju, ka izmēģināju šo izaicinājumu, pat, ja tas neizdevās."

Kā ziņo autosport.com, tad pirmdien ''Toyota'' paziņos, ka tās sastāvā pievienosies Ožjē, Elfins Evans un Kalle Rovanpera.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png