profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens: Ilgās sarunas ar Tanaku neizvērtās tā, kā gribētu, bet saprotu viņa lēmumu

Go4speed 07.11.2019 - 19:32 Makinens: Ilgās sarunas ar Tanaku neizvērtās tā, kā gribētu, bet saprotu viņa lēmumu
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

''Toyota'' boss Tomijs Makinens somu portālam rallit.fi atklāja, ka Ota Tanaka lēmums pāriet uz ''Hyundai'' komandu saistīts ar ''Toyota'' tehniskajām problēmām, kas šogad ik pa laikam piemeklēja japāņu autoražotāju.

''Domāju, ka stūres problēmas Sardīnijas WRC rallijā bija liela vilšanās,'' saka Tomijs Makinens. Atgādināsim, ka pirms pēdējā posma Tanaks bija rallija līderis, taču noslēdzošajā ātrumposmā viņa ''Toyota Yaris WRC'' automašīnu piemeklēja tehniskas problēmas, kā rezultātā igaunis ralliju noslēdza piektajā vietā.

Makinens piebilda, ka ''Toyota'' ļoti centās viņu noturēt savā komandā, taču Tanaks lēma savādāk. ''Protams, mēs vēlējāmies paturēt Tanaku, taču ilgās sarunas neizvērtās tā, kā mēs gribētu. Bet saprotu, ka no pilota viedokļa nākotne ir rūpīgi jāapsver. Viņš nonāca pie secinājuma, ka vēlas izmēģināt jaunus izaicinājumus. Saprotu viņa lēmumu.''


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Šobrīd vēl oficiāli nav paziņoti tie pilotu vārdi, kuri ''Toyota'' vienībā startēs nākamsezon. ''Mēs šobrīd aktīvi veicam pārrunas. Tiklīdz būs kaut kas zināms, tā mēs jums pateiksim.”

Kā ziņo prestižais autosport.com, kuri bija pirmie, kuri informēja par Tanaka līgumu ar ''Hyundai'', tad M-Sport pilots Elfins Evans nesen esot apmeklējis ''Toyota'' bāzi Somijā. Tikmēr M-Sport boss Malkolms Vilsons iepriekš izteicās, ka tas būtu traki un nepieņemami atļaut Elfinam Evansam vai Tēmu Suninenam pamest M-Sport komandu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png