profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lidojošais Tanaks pakāpjas uz trešo vietu, Mīkem un Grjazinam avārijas

Go4speed 26.10.2019 - 18:43 Lidojošais Tanaks pakāpjas uz trešo vietu, Mīkem un Grjazinam avārijas
Rallija līderis Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

Aizvadīta Spānijas WRC rallija otrā diena, kurā sportistiem bija jāveic septiņi ātrumposmi. Pēc pirmās grants dienas līderis bija Sebastjans Lēbs, bet piekto vietu ieņēma WRC kopvērtējuma līderis Ots Tanaks, kamēr Sebastjans Ožjē pēc tehniskām problēmām ieņēma 17.vietu.

Taču otrajā dienā Tanaks bija neķerams. Pēc devītā ātrumposma Tanaks kopvērtējumā pakāpās uz ceturto vietu, jo astotajā posmā avāriju piedzīvoja Kriss Mīke, kurš tobrīd bija trešais. Pēc servisa parka nākamajos trīs posmos ātrākais bija Tanaks, kurš turpināja ķert Hyundai braucējus. ''Braucu maksimāli ātri. Ātrāk vairs nevaru. Nezinu, ko Tanaks pīpē,'' smejoties pēc viena no ātrumposmiem teica Sordo.


Ots Tanaks.

Ja dienas sākumā Tanaks otrajai un trešajai vietai zaudēja 14 un 21 sekundi, tad pirms Superspeciālā ātrumposma Tanaks Lēbam un Sordo, kuri attiecīgi ieņēma otro un trešo vietu, zaudēja vairs tikai pusotru un trīs sekundes.

Noslēdzošajā pilsētas ātrumposmā ātrākais bija Noivils, kurš ir līderis pēc otrās dienas. Otro vietu ieņem Sordo, bet uz trešo pakāpies Tanaks, kurš par 0,6 sekundēm apsteidz deviņkārtējo WRC čempionu Lēbu.


Mads Ostbergs

WRC 2 Pro klasē pirms noslēdzošā posma līderis bija Mads Ostbergs, bet tikai 9,8 sekundes viņam zaudēja Kalle Rovanpera. Taču pēdējā pilsētas posmā Rovanpera pamanījās sabojāt auto aizmugures piekari, tādējādi zaudējot 43 sekundes un kopvērtējumā atkrītot uz trešo vietu. Līderis pēc divām dienām ir Mads Ostbergs, kuram 42 sekundes zaudē Jans Kopeckis.

WRC2 klasē līderis ir Eriks Kamillī. Pirms pilsētas posma piektais bija Grjazins, taču pilsētas posmā krievu braucējs piedzīvoja avāriju un nesasniedza finišu.


Grjazina auto pēc avārijas

Rallija noslēdzošajā dienā sportistiem būs jāveic četri (74 km) ātrumposmi.

Rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png