profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Ceru, ka pēdējie igauņi aizslēdza durvis, kad pameta savas mājas

Go4speed 25.10.2019 - 21:42 Tanaks: Ceru, ka pēdējie igauņi aizslēdza durvis, kad pameta savas mājas
Foto: Ott Tanak

Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas igaunis Ots Tanaks ieņem piekto vietu. Lai arī pirms rallija Tanaka sīvākais konkurents bija Sebastjans Ožjē, šobrīd cīņā par titulu gatavs iesaistīties arī Tjerī Noivils, kurš ieņem otro vietu, tāpēc šobrīd izteikt kaut kādas prognozes ir ļoti grūti.

Gan pirms, gan rallija laikā WRC tiešraidē bija vērojams, ka sacensību vietā ir ļoti daudz igauņu atbalstītāji, kur cer un tic, ka Tanaks jau Spānijā kļūs par pirmo igauņu sportistu, kurš izcīnījis pasaules rallija čempiontitulu.


Foto: Ott Tanak

Fanu daudzumu novērtēja ne tikai pats sportists, bet arī rallija komentētāji un citi līdzjutēji, kuri atzina, ka brīžiem sajūtas esot tādas, ka rallijs notiek Igaunijā.

''Ceru, ka pēdējie igauņi aizslēdza durvis, kad pameta savas mājas. Paldies visiem par atbalstu. Vēl garš ceļš priekšā, bet ceru, ka mēs jums spēsim sniegt patīkamas emocijas svētdien,'' tā par faniem izteicās Ots Tanaks.


Runājot par pirmo dienu, Tanaks saka: ''Šī bija smaga un izaicinoša diena. Kad tu brauc pirmais pirmajā dienā, ir slidens, bet otrajā reizē apstākļi vienmēr ir smagāki. Braucu, cik ātri vien varēju, tāpēc vēl ātrāk pabraukt vairs nevarēju. Mums jābūt priecīgiem par šo dienu. Sestdien būs jauna diena, kur ceram, ka mums veiksies labāk.''

Rezultāti:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png