profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens: Ja Tanaks grib darīt kaut ko citu, tas ir viņa lēmums - es to sapratīšu

Go4speed 10.09.2019 - 14:30 Makinens: Ja Tanaks grib darīt kaut ko citu, tas ir viņa lēmums - es to sapratīšu
Ots Tanaks un Tomijs Makinens. Foto: Motorsport.com

Jau ziņojām, ka M-Sport šobrīd dara visu iespējamo, lai panāktu vienošanos ar Otu Tanaku un lai igauņu sportists atgrieztos M-Sport vienībā.

Šobrīd WRC čempionātā līderis ir Ots Tanaks, kurš soļo pretim savam pirmajam pasaules rallija čempiontitulam. Pēc šīs sezonas Tanakam beigsies līgums ar Toyota, tāpēc M-Sport šobrīd izmanto šo iespēju, lai panāktu to, lai Ots atgrieztos M-Sport.

''Mēs joprojām turpinām sarunas ar Otu Tanaku. Tas ir mans mērķis, lai Ots atgrieztos M-Sport. Ceru, ka 2020.gadā mums izdosies panākt to, lai Ots brauktu mūsu komandā,'' nesen teica Malkolms Vilsons.

Tikmēr Toyota komanda ir pārliecināta, ka Tanaks paliks viņu komandā, taču Tomijs Makinens pilnībā izprot šī brīža situāciju. Makinens velk paralēles ar Tanaku un savu karjeru Mitsubishi komandā, kad Makinens izcīnīja četrus čempiontitulus, un komandā brauca sešas sezonas, lai arī viņš saņēma citus piedāvājumus.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

''Protams, es to visu pilnībā saprotu. Es par to šobrīd neuztraucos. Ja viņš grib darīt kaut ko citu, tas ir viņa lēmums un es to sapratīšu,'' iesāk Tomijs Makinens. ''Ja viņš grib turpināt sadarbību ar mums, mēs par to varam vienoties un tas būtu lieliski. Man bija līdzīga situācija Mitsubishi komandā. Atceros, ka man ļoti daudz reizes bija dažādas iespējas, kur turpināt karjeru.''

''Toreiz skatījos no savām pozīcijām, jo tas ir svarīgs lēmums, kad izlem, piemēram, kur braukt turpmākos divus gadus. Tas ir īpašs brīdis, kas neilgst mūžīgi. Ja tagad domātu no braucēja (Tanaka) skatu punkta, tad vieglāk būtu turpināt tur, kur viņš atrodas šobrīd,'' nobeidz Makinens.

Atgādināsim, ka šobrīd WRC čempionātā Ots Tanaks ir līderis, par 33 punktiem apsteidzot Tjerī Noivilu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png