profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

F1 pilots Botass rallija testos uzrāda vienādu laiku ar Mīkes rezultātu

Go4speed 30.08.2019 - 09:22 F1 pilots Botass rallija testos uzrāda vienādu laiku ar Mīkes rezultātu
Foto: motorsport.com

Nesen testus ar rallija auto aizvadīja F1 pilots Valteri Botass. Līdz šim somu pilots oficiālās sacensībās piedalījies tikai vienu reizi – Lapzemes rallijā, kur ar ''Ford Fiesta WRC'' automašīnu Botass izcīnīja piekto vietu. Nesen Botass aizvadīja testus ar trīs dažādām WRC automašīnām - ''Ford Fiesta WRC'', ''Toyota Yaris WRC'' un ''Citroën C3 WRC''.

Pēc testiem ar ''Toyota Yaris WRC'' F1 pilots atzina, ka spējis uzrādīt vienādu ātrumu ar Krisu Mīki. ''Šiem testiem nekādu īpašo atļauju no Mercedes komandas man nevajadzēja, jo to biju prasījis jau ilgu laiku atpakaļ. Prasīju, vai varu veikt testus ar rallija auto, un atbilde bija, ka varu,'' saka Valteri Botass.


Botass testos

''Testi bija jautri. To daru, jo uzskatu, ka tas man nāk par labu. Katrreiz uzzinu kaut ko jaunu par braukšanu. Jo vairāk ar dažādām automašīnām tu brauc, jo vairāk tu iemācies braukt pa dažādiem segumiem. Tas vienmēr ir ieguvums. Nekad nebiju braucis ar īstu rallija mašīnu pa granti, tāpēc tā man bija jauna pieredze.''

''Domāju, ka komanda bija apmierināta ar manu rezultātu. Dienas beigās man izdevās braukt tādā pašā tempā kā Krisam Mīkem, kurš pa šiem ceļiem brauca iepriekš. Tas bija iespaidīgi, ņemot vērā, ka tā bija mana pirmā diena uz grants.”


Botass testos

Botass piebilda, ka, ja viņš rallijā brauktu visu laiku, tad viņš būtu pie tā pieradis, bet tagad, kad viņš bez formulas var izmēģināt braukt ar ko citu, tas viņam dod svaigas un foršas sajūtas. ''Šāda veida braukšanā tu ej, brauc un izklaidējies ar cilvēkiem, kas tev tobrīd ir apkārt. Nekāda spiediena no malas vai no paša.”






Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png