profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Padons atgriežas WRC un startēs Somijas rallijā

Go4speed 05.07.2019 - 01:22 Padons atgriežas WRC un startēs Somijas rallijā
Heidons Padons (pa labi)

Par negaidītu, bet patīkamu pārsteigumu parūpējies Jaunzēlandes sportists Heidons Padons, kurš paziņojis, ka startēs augusta sākumā gaidāmajā Somijas WRC rallijā. Sportista rīcībā būs M-Sport komandas ''Ford Fiesta WRC''.

Atgādināsim, ka pēc pagājušā gada Hyundai paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar Padonu (Padona vietā vairākos WRC posmos šogad startē Sebastjans Lēbs), kā rezultātā Heidons šogad izlaiž WRC sezonu. Taču noskaidrojies, ka Padons ar M-Sport komandas ''Ford Fiesta WRC'' startēs Somijas rallijā, pirms kura sportistam paredzēti vēl testi.

''Bija grūti sēdēt mājās un šogad vērot WRC, it īpaši tad, ja zini, ka vēl joprojām vari uzrādīt augstu rezultātu. Pēc Hyundai Motorsport komandas ziņām (ka ar trešo auto Somijas WRC brauks Kreigs Brīns), mēs nolēmām rīkoties, jo sēžot mājās mēs neko nesasniegsim'', saka Heidons Padons, kurš 2013.gadā Spānijas WRC jau startēja ar ''Fiesta RS WRC''.


Foto: Autosport

Padons atklāja, ka viņa mērķis gaidāmajā rallijā būs Top 5 rezultāts. ''Mēs šajā rallijā no sevis atdosim 110%. Godīgi sakot, nebraucot WRC astoņus mēnešus, esam soli atpakaļ, taču ar savu stūrmani esam pārliecināti, ka varam ielekt jaunajā auto, sagatavoties un uzrādīt augstvērtīgu rezultātu. Top 5 būs zemākais rezultāts no manas puses, tāpēc centīsimies uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu. Mūsu galvenais mērķis ir atgriezties WRC 2020.gadā un braukt daudz biežāk. Šobrīd esam labā pozīcijā. Zinu, ko joprojām varu sasniegt WRC, bet mums vajag tikai iespēju.

"Vienošanās tika panākta diezgan ātri. Padons ir apņēmīgs uzrādīt pēc iespējas labāku rezultātu. Tāpat kā jebkurš fans, ar nepacietību gaidu viņu atpakaļ čempionātā," saka M-Sport boss Ričards Mileners.

Šogad Padons ar ''Hyundai i20 AP4'' automašīnu startējis trīs rallijos, visos izcīnīdams uzvaras.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png