profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazina ekipāža Sardīnijas WRC testos noskrien no ceļa un piedzīvo izbīli

Go4speed 10.06.2019 - 23:23 Grjazina ekipāža Sardīnijas WRC testos noskrien no ceļa un piedzīvo izbīli
Foto: Nikolay Gryazin

Pirmdien oficiālos testus pirms Sardīnijas WRC rallija aizvadīja vairākas ekipāžas, kuru vidū bija arī SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins.

Kā ziņo komanda, tad testos jau pirmajā iebraucienā Grjazins piedzīvoja nelielu avāriju, kas varēja beigties daudz bēdīgāk. Pilots atklāja, ka "neveiksmīgas sakritības dēļ" viņš līkumā iebrauca nedaudz par ātru, bet stūrmanis Jaroslavs Feodorovs nedaudz par vēlu nolasīja līkumu. Auto izslīdēja no trases. Tobrīd bija lieli putekļi, taču ekipāža centās atsākt braukt. Taču auto nekustējās uz priekšu, tāpēc braucēji pameta auto. Brīdī, kad viņi izkāpa no auto, sportisti pamanīja, ka auto uzsēdies uz klints malas un ir uzsēdies uz krūmiem, kas faktiski nosargāja to, lai auto nenokristu lejā. Stūrmanis savā instagram profilā atzīmēja, ka grāvja dziļums esot bijis apmēram četri metri.


Foto: Nikolay Gryazin

Vēlāk auto tika izvilkts ar vinčas palīdzību. Avārijas negadījumā tika bojāts spoilers, aizmugurējais lukturis, slieksnis un disks, taču mehāniķi ātri novērsa šos defektus, kas ekipāžai ļāva turpināt testus, kuros ekipāža strādāja pie riepu spiedieniem, kā arī izmēģināja dažādas braukšanas stilus. Ekipāža ziņo, ka testi tika noslēgti ar labu rezultātu.

Tagad Grjazins un viņa stūrmanis divas dienas pierakstīs trasi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png