profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks: Varu pabraukt vēl ātrāk, taču tagad domāju par kopvērtējumu

Go4speed 24.04.2019 - 23:57 Tanaks: Varu pabraukt vēl ātrāk, taču tagad domāju par kopvērtējumu
Foto: No sportista personīgā arhīva

Pasaules rallija čempionātā (WRC) ir veikti četri posmi, pēc kuriem līderis ir Tjerī Noivils. Augsto trešo vietu ieņem igaunis Ots Tanaks, kurš Noivilam zaudē piecus punktus.

Līdz čempionāta beigām vēl ir atlikuši desmit posmi, taču Tanaks atklāj, ka jau šobrīd viņš sācis domāt par čempionāta kopvērtējumu un čempiontitulu, tāpēc viņš brauc piesardzīgāk un cenšas izvairīties no nevajadzīgiem riskiem.


Foto: No sportista personīgā arhīva

''Šobrīd nedaudz vairāk rūpējos par visu. Negribu piedzīvot vairs nekādas neveiksmes, tāpēc šobrīd mums patiešām ir jādomā par vietām, kur mēs varam riskēt, bet kur mums nevajadzētu uzņemties risku. Tagad mūsu pieeja ir pakārtota čempionāta kopvērtējumam,'' iesāk Ots Tanaks.

''Piemēram, pagājušā gada Turcijas WRC. Mums nebija ātruma un man negāja, kā gribētos (Tanaks vienu brīdi bija devītais). Taču ar stabilu braukšanu mēs beigās izcīnījām uzvaru.''

''Es varu attīstīties vēl daudzās jomās. Zinu, ka varu labāk. Gribu braukt tik ātri, cik vien tas ir iespējams. Kad pārkāpšu savu robežu, es to sajutīšu un apstāšos. Varu kļūt ātrāks un konsekventāks. Neesmu vēl tuvu savam ierobežojumam. Vēl varu braukt ātrāk,'' tā Tanaks, kurš šosezon pagaidām izcīnījis vienu uzvaru.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png