profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Franču sportists: Komanda turpina izmeklēt šo incidentu, kad negaidīti sadega 'VW polo R5'

Go4speed 20.04.2019 - 23:34 Franču sportists: Komanda turpina izmeklēt šo incidentu, kad negaidīti sadega 'VW polo R5'
Foto: Marcin Snopkowski

Jau ziņojām, ka Korsikas WRC rallijā pēc 11.ātrumposma WRC2 klasē otro vietu ieņēma franču braucējs Eriks Kamillī. Diemžēl 12.posmā viņa ''Volkswagen Polo GTI R5'' automašīna aizdegās un sadega. Kā stāsta pilots, tad liesmas auto pārņēma negaidīti.

Pilots atklāj, ka komanda joprojām nav tikusi skaidrībā, kas izraisīja pēkšņo aizdegšanos. ''Komanda joprojām turpina izmeklēt šo incidentu. Nezinu, kas notika, jo nebija nekādu brīdinājumu. Pēc nobrauktiem 25 kilometriem jutu kaut kādu smaku. Samazināju ātrumu, lai paskatītos spoguļos. Līdz ko automašīnai atslēdzu ātrumposma režīmu, tā parādījās uguns, kuru nevarēja apturēt,'' saka Eriks Kamillī.


Foto: World Of Petrol

2016.gadā 31 gadu vecais Kamillī brauca M-Sport komandā ar ''Fiesta RS WRC'', bet pēdējās divas sezonas sportists startē ar R5 auto. Šobrīd franču pilotam joprojām ir līgums ar ''Volkswagen Motorsport'', kur viņš pilda testa braucēja funkcijas, taču komanda sportistam nenodrošina startus sacensībās, taču viņam ir dota zaļā gaisma braukt jebkurā rallijā ar jebkādu auto.

''Ir fantastiski braukt un aizvadīt testus ar ''Volkswagen''. Bet, ņemot vērā, ka viņi nevar man nodrošināt programmu, viņi pateica, ka nebloķēs mani un atļaus man braukt ar citu auto, ja man būs tāda iespēja.''

''Korsikas WRC rallijs bija mans pirmais rallijs kopš pagājušā gada Spānijas WRC posma. Bija patīkami uzrādīt tik konkurētspējīgus laikus. Zinu, kādu darbu varu paveikt, tāpēc gribu atgriezties WRC. Cīnos un strādāju, cik smagi vien varu. Runāju ar daudzām komandām par iespēju braukt šogad vairākos rallijos. Redzēs, kas mums sanāks,'' tā Kamillī. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png