profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Konkurenti atzīst, ka Korsikas WRC rallijā uzvaru bija pelnījis Evans

Go4speed 02.04.2019 - 12:53 Konkurenti atzīst, ka Korsikas WRC rallijā uzvaru bija pelnījis Evans
Elfins Evans un Ots Tanaks

Korsikas WRC rallijs beidzās ar Tjerī Noivila uzvaru. Līdz pat pēdējam ātrumposmam līderis bija M-Sport pilots Elfins Evans, taču noslēdzošajā posmā sportists pārsita riteni un kopvērtējumā atkrita uz trešo vietu.

''Kopumā uz šo ralliju skatos pozitīvi. Šis mums ir labs sezonas sākums, bet vēl ir pāragri kaut ko prognozēt. Ir jāturpina braukt tādā pašā tempā. Esmu ļoti apmierināts ar ''Ford Fiesta'' šajos pirmajos četros rallijos. Puiši strādā ļoti smagi. Par to, kas notika pēdējā posmā, īsti nezinu. Braucām pa ceļa vidu un trāpījām pa akmeni, pēc kā mums uz displeja parādījās brīdinājums par pārsistu riteni. Mums atlika veikt 11 kilometrus, kurus arī braucām ar cauru riepu,'' tā pēc finiša teica Elfins Evans.

Vēlāk sociālajos tīklos Evansa stūrmanis publicēja attēlu, zem kura bija teksts "Ja tikai...".


Neilgi pēc rallija finiša atzinīgus vārdus Evansam veltīja Ots Tanaks. ''Elfin Evans – tu bija šī rallija labākais BRAUCĒJS. Zinu, cik grūti ir to pieņemt, kad notiek šādas lietas. Šai uzvarai bija jābūt tavai, taču mēs zinām, cik dažreiz šis sports var būt nežēlīgs. Liela cieņa tev un M-Spot komandai. Jūs bijāt stipri šajās brīvdienās.''

''Evans bija ātrāks par mums šajā rallijā. Man žēl viņa. Viņi paveica neticamu darbu, un viņi bija pelnījuši uzvarēt vairāk nekā jebkurš cits. Bet, lai rallijā uzvarētu, ir jāfinišē. Tāda ir šī spēle,'' saka Tjerī Noivils.

''Evans un M-Sport komanda bija pelnījuši šo uzvaru. Šajās brīvdienās ātras bija tikai ''Toyota'' un ''M-Sport'' mašīnas. Šo uzvaru bija jāizcīna Evansam. Viņa laiks noslēdzošās dienas pirmajā posmā (pārspēja Tjerī Noivilu pa 16 sekundēm) bija neticams,'' tā Tomijs Makinens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png