profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Korsikas WRC treniņos ātrākais Mīke, Sesks/Caune 6.vietā JWRC klasē

Go4speed 28.03.2019 - 13:52 Korsikas WRC treniņos ātrākais Mīke, Sesks/Caune 6.vietā JWRC klasē
Foto: TGR World Rally Team

Ceturtdien ar brīvajiem treniņiem startējis Korsikas WRC rallijs. 5,39 kilometrus garajā posmā ātrs un stabils bija ''Toyota'' braucējs Kriss Mīke, kurš savā trešajā braucienā uzrādīja laiku 3:46.7, kas bija tikai par 0,1 sekundi ātrāks rezultāts par pirmajā braucienā uzrādīto laiku.

Otro ātrāko laiku uzrādīja Sebastjans Ožjē, kurš Mīkem zaudēja 0,9 sekundes. Trešā vieta – Otam Tanakam. Tikai devītais rezultāts Tjerī Noivilam, kurš kopā veica četrus braucienus. ''Treniņos nebija tās labākās sajūtas, bet mērķis bija izmēģināt dažādas lietas un atrast labākos regulējumus sacīkstei,” tā Noivils.


Foto: Citroen Racing

Starp R5 automašīnām ātrākais bija francūzis Eriks Kamillī (''Volkswagen Polo GTI R5''), kuram divas sekundes zaudēja Nikolajs Grjazins (''Škoda Fabia R5''). Trešais ātrākais treniņos bija Kalle Rovanpera (''Škoda Fabia R5''). Visbeidzot JWRC klasē pēdējā braucienā ātrāko laiku uzrādīja Toms Kristensons, kurš par 0,3 sekundēm apsteidza savu tautieti Denisu Redstromu. Sestā vieta Seska ekipāžai, kas bijušajam komandas biedram zaudēja sešas sekundes.

Kā porālam atklāja Seska/Caunes ekipāžas treneris Uldis Briedis, tad ''Pirmajā reizē ekipāža izbrauca, lai sajustu, kā strādā auto, saliktu vēl nepieciešamos regulējumus. Pēc pirmās reizes bija sajūta, ka vajag braukt vēl vienu reizi, lai savāktu vairāk informācijas, kuru vakarā kopā ar braukšanu un sadarbību no on-board video varēsim izanalizēt.''


Foto: @MSesks

''Treniņos braucām divas reizes, kas ļāva gūt pieredzi un labāk sastrādāties ar stūrmani Krišjāni Cauni, ar kuru pirmo reizi startēsim asfalta rallijā. Sajūtas ir labas, bet mums priekšā vēl ir darbs, lai kopējais ritms un temps būtu tāds, kā mēs vēlētos,'' tā Mārtiņš Sesks.

Pavisam kopā sportistiem trīs dienās būs jāveic 14.posmi (347 kilometri). Pirmajā dienā, kas sāksies piektdien, sportistiem būs jāveic seši ātrumposmi (121 km) bez servisa parka.

Shakedown rezultāti ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png