profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc vairākām piedzīvotām avārijām M-Sport somu pilotam dod uzdevumu sasniegt finišu

Go4speed 28.03.2019 - 10:46 Pēc vairākām piedzīvotām avārijām M-Sport somu pilotam dod uzdevumu sasniegt finišu
Foto: At World

Pēc neveiksmīgā Pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas sākuma M-Sport komanda savam pilotam Temu Suninenam paziņojusi, ka viņam šajā Korsikas WRC posmā ir jāsasniedz finišs.

Sezonas pirmie trīs posmi Suninenam ir bijuši neveiksmīgi – gan Montekarlo, gan Meksikas rallijos Suninens avarēja jau pirmajā ātrumposmā, bet Zviedrijas rallijā, vienu brīdi cīnoties pat par uzvaru, Suninens divas reizes iebrauca kupenā. Šajā rallija komandas vadītājs Ričs Mileners atzina, ka somu pilotam jādara viss, lai sasniegtu finišu.

''Mums Korsikas WRC rallijā ir jāpārgrupējas. Mēs vairs nevaram atļauties tik lielus postījumus. Zviedrijas WRC Suninena ātrums bija ļoti labs, bet viņam bija divi negadījumi, kā arī Meksikā viņš piedzīvoja avāriju. Korsikas WRC rallijā viņam noteikti jāsasniedz finišs,” saka Ričs Mileners.


Foto: Jakub Pojmicz

''Viņš šajā rallijā nav braucis ar WRC automašīnu, bet uzskatu, ka mēs no viņa arī šajās brīvdienās varēsim sagaidīt labus rezultātus, lai arī sākumā viņam nebūs laba starta pozīcija. Bet viņa mērķis jebkurā gadījumā ir finišēt visos ātrumposmos un gūt maksimālo pieredzi.''

Uzdevums somu braucējam nesolās būt viegls, jo šis būs viņa pirmais rallijs ar WRC automašīnu šajā sarežģītajā rallijā. ''Protams, galvenais uzdevums ir bez problēmām sasniegt finišu. Ja mums tas izdosies, tad sezonas nākamā daļa mums mentāli būs daudz vieglāka. Testos sajūtas bija ļoti labas, tāpēc svarīgi būs atrast līdzsvaru ar automašīnu, un domāju, ka mums tas izdosies,'' saka Tēmu Suninens.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png