profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nikolajs Grjazins aizvada apjomīgus testus pirms Korsikas WRC rallija

Go4speed 12.03.2019 - 00:01 Nikolajs Grjazins aizvada apjomīgus testus pirms Korsikas WRC rallija
Foto: Mirko Zidda

Aktīvi pasaules rallija čempionāta (WRC) Korsikas rallijam gatavojas Nikolajs Grjazins. Vispirms sportists ar savu stūrmani Jaroslavu Feodorovu aizvadīja vairāku dienu stenogrammu treniņus, bet pēc tam sekoja četru dienu braukšanas testi Korsikas un Sardīnijas salās. Testos, kuros ekipāžas rīcībā bija divas automašīnas, tika braukts gan pa nelīdzenu un bedrainu asfaltu, gan arī tika braukts ar nolietotām riepām. Diemžēl visu testu laikā ekipāžu lutināja sauss laiks, tāpēc Grjazinam neizdevās aizvadīt testus slapjā laikā.


Foto: Mirko Zidda

Kā stāsta Grjazins, tad ''Pagājušā gada Rallye du Var secinājām, ka mašīna nav labi sagatavota tieši nelīdzenam un bedrainam asfaltam, jo tieši uz šāda seguma mēs zaudējām ļoti daudz. Tieši tāpēc testos strādājām pie tā, lai saregulētu auto šādiem ceļiem. Mums tas izdevās, jo auto sevi parādīja ļoti labi, kaut arī īsto rezultātu uzzināsim tikai sacensībās. Žēl, ka neizdevās aizvadīt testus slapjos laikapstākļos. Tāpat arī strādājām ar nolietotām riepām un meklējām piemērotākos regulējumus, braucot ar tādām riepām,'' savā mājas lapā raksta Nikolajs Grjazins.


Foto: Christophe MEYNIEU-COLONNA

Taču ar to sagatavošanās Korsikas rallijam nebeidzas, jo no 15.-17.martam ekipāža aizvadīs vēl trīs dienu asfalta testus Itālijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png