profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Evans skaidro savu Montekarlo WRC rallijā piedzīvoto avāriju (VIDEO)

Go4speed 30.01.2019 - 20:50 Evans skaidro savu Montekarlo WRC rallijā piedzīvoto avāriju (VIDEO)
Foto: Honza Froněk

Neveiksmīgi Montekarlo WRC rallijs noslēdzās M-Sport pilotam Elfinam Evansam, kurš rallija desmitajā ātrumposmā, tobrīd ieņemot septīto vietu, piedzīvoja avāriju, kas liedza viņam turpināt ralliju.

Evans atzina, ka šo līkumu braucis tāpat kā citus gadus, taču šoreiz, visticamāk, pie vainas bijis melnais ledus, kā rezultātā Evans noskrēja no ceļa un avarēja.

''Desmitajā ātrumposmā bija diezgan taisns kreisais līkums, kas šajā rallijā ir bijis jau vairākus gadus. Šim līkumam netuvojos citādāk nekā parasti, taču šoreiz saķeres līmenis bija diezgan zems. Ārmalā bija stāva nogāze ar pāris kokiem. Auto nobrauca lejup un tur arī beidzās mūsu Montekarlo WRC rallijs,'' stāsta Elfins Evans.


Foto: Honza Froněk 

''Visi uz ralliju dodas ar labākajiem nodomiem, un šis notikums noteikti nebija mūsu plāns sākt sezonu uz skumjas nots. Tagad visa uzmanība tiks veltīta Zviedrijas WRC, kuru ar nepacietību gaidām.''

Arī komandas vadītājs Ričards Mileners bija vīlies par šādu sezonas sākumu. Arī Mileners atzina, ka avārijas vietā bija melnais ledus, kā rezultātā pāris braucēji tur esot kļūdījušies, bet Ots Tanaks gandrīz turpat avarēja.

Evansa avārija:

Tanaka bīstamais moments, Evansa avārija:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png