profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai': Redzēsim, vai Montekarlo WRC Mikelsens pēc sarunām ņems kaut ko vērā

Go4speed 26.12.2018 - 23:42 'Hyundai': Redzēsim, vai Montekarlo WRC Mikelsens pēc sarunām ņems kaut ko vērā
Foto: www.facebook.com/pg/andreasmikkelsenrally

2018.gada WRC rallija sezona nebija veiksmīga ''Hyundai'' komandas pilotam Andreasam Mikelsenam. Norvēģis nespēja konkurēt ar līderiem, kā arī viņš nebija palīgs komandas biedram Tjerī Noivilam cīņā par čempiontitulu. Ja vicečempions Noivils šogad uzvarēja trīs posmos un sešas reizes kāpa uz goda pjedestāla, tad viņa komandas biedrs Mikelsens tikai reizi kāpa uz goda pjedestāla un sezonas kopvērtējumā Noivilam zaudēja 117 punktus.

Gan ''Hyundai'', gan Mikelsens nebija apmierināts ar savu sniegumu šogad, tāpēc klīda runas, ka Mikelsens, kuram oficiāli bija līgums ar ''Hyundai'' arī uz 2019.gada sezonu, varētu izlaist dažus posmus nākamsezon, ''Hyundai'' menedžeris Alens Penasijs apstiprināja, ka Mikelsens nākamsezon startēs visos sezonas posmos.


Foto: www.facebook.com/pg/andreasmikkelsenrally

''Jā, Mikelsens nākamsezon startēs visos sezonas posmos. Tas bija viegls lēmums, jo mums ir līgums un mums tas ir jārespektē. Andreasam šis bija smags gads. Tas nebija tas, uz ko viņš vai mēs cerējām. Pēc pēdējā posma mums bija tikšanās, tāpēc strādāsim kopā, lai atrastu izeju no šīs situācijas. Redzēsim, vai Montekarlo WRC posmā Mikelsens ir kaut ko ņēmis vērā pēc šīm sarunām,'' tā Alens Penasijs

Arī Mikelsens piekrīt tam, ka viņam ir daudz darba pirms jaunās sezonas. "Man ir svarīgi atgūt atpakaļ savu formu. Ar šo komandu strādāšu arī nākamgad, tāpēc man ir svarīgi tikt ārā no šīs situācijas. Mums visos rallijos bija problēmas, tāpēc katrā nākamā posmā centos izlabot situāciju. Uzskatu, ka man vajadzīgs tikai viens labs rezultāts un tad es atkal varēšu atbrīvoties. Varbūt es domāju parāk daudz par braukšanu," tā Andreas Mikelsens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png