profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc Lēba pievienošanās 'Hyundai', Padons zaudē vietu komandā

Go4speed 16.12.2018 - 23:40 Pēc Lēba pievienošanās 'Hyundai', Padons zaudē vietu komandā
Heidons Padons. Foto: McKlein Photography

Pēc tam, kad ''Hyundai'' noslēdza līgumu ar Sebastjanu Lēbu, bez darba palika jaunzēlandietis Heidons Padons, kura izredzes pirms tam turpināt karjeru ''Hyundai'' vienībā bija visai augstas. Vēl nesen ''Hyundai'' vadība izteicās, ka uz trešo auto kā viens no galvenajiem pretendentiem tiek minēts Padons, taču nu Argentīnas WRC posma uzvarētājs uz laiku spiests pamest WRC.

Vienīgais, ko komanda varēja piedāvāt Padonam 2019.gada sezonā, bija viens WRC posms. ''Mēs nespējām panākt vienošanos, kas apmierinātu abas puses. Visu laiku biju teicis, ka ''Hyundai'' ir mans vienīgais reālistiskais mērķis nākamsezon, jo vairs nevienā citā komandā nebija brīvas vietas. Pēc tam, kad viņi panāca vienošanos ar Lēbu, mūsu vairāku mēnešu sarunas par vietu komandā beidzās. Esam ļoti vīlušies, bet, no otras puses, saprotu, ka tāda ir profesionālā sporta realitāte. Taču mums jātur galvas augšā un jābūt lepniem par to, ko sasniedzām. Mēs spējām uzvarēt un astoņas reizes kāpt uz goda pjedestāla. Jutu, ka varam sasniegt vairāk, taču nevar dzīvot tālāk ar domu "kas būtu, ja būtu," saka Heidons Padons.


Foto: Hyundai Motorsport

Padons ''Hyundai'' komandā brauca pēdējās piecas sezonas. "Šīs noteikti nav beigas. Rallijs ir manās asinīs. Tagad ir laiks pārgrupēties un plānot nākamos soļus. Mums ir padomā dažas jaukas idejas un daži projekti ar manu komandu. Joprojām esmu konkurētspējīgs, motivēts. Joprojām gribu braukt un uzvarēt."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png