profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils brīdina savu 'Hyundai' komandu

Go4speed 10.12.2018 - 00:12 Noivils brīdina savu 'Hyundai' komandu
Foto: No sportista privātā arhīva

''Hyundai'' pilots Tjerī Noivils brīdinājis savu komandu, ka tai nebūs iespēju pārspēt Otu Tanaku un ''Toyota'' komandu nākamajā sezonā, ja ''Hyundai'' neveiks straujus uzlabojumus.

2018.gada vicečempions pēc sezonas veltīja nelielu kritiku gan komandai, gan saviem komandas biedriem, kuri Noivilam tā arī nespēja sniegt palīdzīgu roku cīņā par titulu pilotu ieskaitē un ražotāju kausā.

''Protams, ja mēs nepalielināsim ātrumu un neuzlabosim auto sniegumu, mums nākamgad nebūs iespēju cīnīties ar Tanaku un ''Toyota''. Mums vajag attīstīties un vajag vispārējus uzlabojumus. Nav tikai viena lieta, kas jāuzlabo, lai padarītu auto ātrāku,'' saka Tjerī Noivils.


Foto: No sportista privātā arhīva

Kopš 2016.gada, kad Argentīnas WRC uzvaru svinēja Heidons Padons, turpmāk ''Hyundai'' komandas labā uzvaras ir izcīnījis tikai Noivils. Beļģis atzīst, ka uzvarēt gan pilotu ieskaitē, gan ražotāju kausā, bez komandas biedru palīdzības, ir ļoti grūti.

''Ilgu laiku cīnos viens pats ar sevi. Domāju, ka jūs to šogad varējāt paši redzēt. Citām komandām ir labs atbalsts no viņu braucējiem, bet es to neizjutu. Protams, tas padara grūtāku cīņu arī par ražotāju kausu.''

''Hyundai'' komandas boss Mišels Nandāns atzīst, ka ir jāiegulda vēl lielāks darbs, lai uzlabotu auto. ''Nezinu, ko ''Toyota'' plāno savai attīstībai. Bet visi gatavojas jaunajai sezonai, tāpēc mums ir jāpasteidzas un jāķer konkurenti. Tas ir viss, ko varu pateikt. Austrālijas WRC rallijā Noivilam bija jauns dzinējs, kas bija ar jaunām specifikācijām. Jāturpina strādāt un uzlabot to. Ziemas periodā strādāsim pie dzinēja uzlabošanas, bet darbs pie transmisijas un piekares ir tas, pie kā tiek strādāts visu laiku.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png